Testar nytt ”Translucent Powder”

Hej underbara ni! 

Jag hoppas ni mår bra. Jag vaknade för någon timme sedan efter att fått sova ut, ordentligt kan jag lova. Jag har lite spridda planer idag för jag har inte riktigt bestämt hur jag ska göra. Men jag ville först kika in här och tipsa er om ett nytt translucent powder som jag har testat.

IMG_0487

MAKE UP FOR EVER
HD Microfinish Powder 340kr

Jag har använt Laura Mercier – Loose Setting Power samt ett från BY Terry under alla år. Jag byter ut en del produkter men just translucent power håller jag mig oftast till samma. Jag har hört mycket om detta puder från MUFE och ville så gärna testa det.

IMG_0488

Det första som jag tänkte på är att man kan inte ”hälla” pudret i locket. Jag tycker om att hälla pudret i locket och sedan pudra med borsten men det gick inte här. När jag tryckte ner borsten så flög det liksom puder lite överallt.

Men resultatet blir jättebra, dock får man ta rätt mycket för att man ska känna att pudret lagt sig. Huden blir jätte-len och jag upplever att sminket inte fläckade sig tidigare än med dom andra pudren. Ett jättebra puder, väldigt populärt också. Den har vunnit flera priser och den passar alla hudtyper.

Kostar 340 kr och finns på Sephora!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!