Oribe Bright Blonde

God morgon vänner! 

Tusen tack för att ni var så positiva till min idé och alla grattis-hälsningar. Tänk att jag ska börja på ett nytt jobb (Metro Mode), flytta till min egna lägenhet och få en extremt spännande höst framför mig. Snacka om nystart delux, är så taggad. Angående min idé så kom jag på den igår och ska fundera lite mer på vad som blir bäst. Jag känner för korta men fler klipp så det inte blir för tungt. Men jag återkommer om det – jag har tillträde om 1.5 månad.

Men igår fick jag hem ett pressbud som innehöll ett schampo och balsam från mitt favorit-märke ORIBE. Jag är redan helt kär i serien för färgat hår men den är slut tyvärr. Så nu har jag testat en ny serie för blonda hår.

Oribe Bright Blonde

IMG_0566

Jag har sagt det förr och jag säger det igen – hur snygga är inte förpackningarna? Det är en fröjd att ha dessa i badrummet kan jag lova.

Vad tycker jag: 

Själva idén med serien är att den ska ”ljusa” upp och tillföra violetta pigment. Den ska ge slingor och blekt hår en kallare, friskare och glansigare hår. Även balsamet innehåller violetta pigment och ska ge samma effekt.

 • När jag först använde balsamet så kände jag verkligen hur håret blev strävt. Jag testar väldigt mycket silverschampo/produkter och jag märker direkt om något skiljer sig åt.
 • Jag schamponerade håret en/två gånger utan att jag kände att håret blev rent. Tredje gången så var mitt hår så pass strävt så att jag gav upp – tog mitt vanliga schampo och schamponerade med. Vet inte om det var just den förpackningen eller om det ska vara såhär?!
 • Sedan tog jag balsamet och där kände jag igen produkterna från Oribe. Håret blev mjukt och jag lät det sitta i 5-7 minuter.

IMG_0568

Jag ska ge schampot en chans till nästa gång jag tvättar. Jag tror jag ska börja med mitt vanliga schampo en gång och sedan andra tvätten silverschampot. Men balsamet kommer jag definitivt använda flera gånger.

Blev det någon skillnad då? 

IMG_0544

Nja… Att schampot ska ge en uppljummande effekt?! Hur då? Men jag märkte en liten skillnad, framförallt att mitt hår blev så mjukt. Kanske kände en liten kallare effekt, men inte lika märkbar som när jag använder serien från Joico.

Ni finner produkterna HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Om du kan svara på en fråga, trots att du peppras av frågor vore jag apglad. Väljer mellan att köpa ny, bra locktång (den jag har är crap) och värmespolar. Tycker du lockarna från värmespolar håller lika länge som från locktång? Har nordiskt, tunt, fint och axellångt hår. Tycker det verkar praktiskt med värmespolar. På med dom, sminka mig under tiden, klart! Slår till på babyliss värmespolar om hållbarheten på lockarna är likvärdig locktång.
  Lycka till med alla nya utmaningar i höst! Keep up the spirit men stressa inte! Mvh / f.d utbränd

  Maja 2016-09-12 11:15:46
  Svara
 • Hej Elin! SKulle behöva tips på bra volymschampo/balsam och produkter för tunt skandinaviskt hår! Vad rekommenderar du? Är så trött på att håret bara hänger…

  Freja 2016-09-11 17:37:59
  Svara
 • Snälla kan du göra texten större på bloggen? 🙂

  Johanna Larsson 2016-09-10 20:47:17
  Svara
 • Hej! Stort grattis! Jag tycker om när du recenserar produkter och ger din ärliga åsikt.
  Jag har hört talats om följande produkt: Schwarzkopf Pearl Beautifying Steel Spray. Den ska göra håret askigare? Verkar det som en helskum produkt, eller något som man kanske bör testa? Vore kul om du kunde eventuellt testa den, eller iallafall skriva om ”temporära” hårfärger som börjar komma allt mer nu!
  Kram!

  Jessica 2016-09-10 16:35:10
  Svara
 • Hej!

  Jag vet att du har skrivit förut att man ska undvika hemmablekingar och att man istället ska gå till en frisör. Men har ganska dålig ekonomi i nuläget och undrar ifall vad är den bästa metoden för att ljusa upp sitt hår hemma? Ska man slinga med hätta eller färga hela håret? Vill också påpeka att jag är mörkblont naturligt och har fått mitt hår slingat hos frisör sen ganska länge sen vilket betyder att jag har en ganska stor utväxt nu jag skulle vilja fixa:) Tacksam för svar!!

  Sofia 2016-09-10 16:27:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!