Är du tunnhårig? Här är lösningen

Hej mina vänner!

Hur mår ni idag? Jag ska snart bege mig till salongen för att jobba med mina kunder och sen ikväll ska jag till underbara Emelie för träning. Men igår handlade allt om min älskade mamma. Hon har fött fyra barn och efter det så har hon bara tappat mer och mer hår. Hon har testat olika behandlingar och metoder för att få tillbaka håret men det vill helt enkelt inte. Vad finns det för alternativ? – HAIRTALK HAIRWARE.

IMG_0824

Min magiska frisör och tekniker på Hairtalk, Emelie kom och hjälpte Mamma att få ett magiskt fint hår igen. Ett hår som alla vi andra tar för givet. Hairware är en perfekt lösning för dig som lider av extremt tunt hår eller håravfall, alopecia eller annan hårsjukdom.

Det är en överdel som sätts fast med clips (finns även som tejp). Man sätter även vanliga Hairtalk fästen under för att fylla ut med. Just denna Hairware heter ”Easy Top” med clips.

 • Man tar bort den på kvällen
 • Den håller upp till ett år
 • Den sitter som bara den
 • Du tvättar den vid behov (ca 1 gång i veckan)
 • Den är enkel att sätta på och av
 • Hårbotten får andas och det är skönt att kunna tvätta sitt egna hår

IMG_0830

Emelie ”Colorplus:ade” Hairware:en med Brown+Regular. Färgen på Hairwaren var 613/18 och vanliga Hairtalk fästen i färgen 23 (25cm).

IMG_0834

IMG_0836

IMG_0845

IMG_0842

IMG_0857

IMG_0850

Min fina, älskade mamma har fått ett helt nytt hår. Denna behandling kostar ca 6990 kr (för endast Hairwaren). Sen tillkommer dom vanliga Hairtalk fästerna.

IMG_0870

IMG_0867

IMG_0865

IMG_0862

Jag tycker själva detta alternativ är genialiskt. Sen vill jag tacka Emelie för det jobb du gjorde på mamma och även allt jobb du gör med mitt hår. Det är många som frågat om hur man bokar tid hos Emelie och det gör ni enklast genom att maila henne på: [email protected]. Hairtalk har även öppnat ett helt nytt showroom där Emelie nu jobbar full tid på.

På tal om det:
Hairtalk och GHD kommer börja samarbeta för cancerpatienter. Det kommer vara ett öppet hus i deras Academy 26-27/9. Där kommer det erbjudas gratis rådgivning, drop-in/bokade konsultationer för cancerpatienter som vill få hjälp med olika hårersättningsprodukter. Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, finns även på plats för att berätta mer om sitt arbete.

Vart: Johannesgränd 1 i Gamla Stan / Stockholm.
När: 26-27/9 mellan kl 10.00-17.00
Vill du vara säker på en tid, boka innan på: 08-781 00 10

hairware

Alla ska få chansen att känna sig fina i håret, sprid detta vidare så fler uppmärksammar alla dom fantastiska alternativ som finns.

Visst blev det fint? ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vill ha hjälp med mitt tunna hår mvh Monica

  Monica Hansson 2018-04-08 15:14:39
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag vill först säga att jag alltid tycker du får till fantastiska färger på alla sorters hår, av den anledningen tänkte jag fråga om råd.

  Jag hade under cirka 3 år min naturliga hårfärg och trivdes bra i den men tillslut kände jag för att göra nått nytt.
  Jag gick med mitt ofärgade hår till min frisör och ljusade upp det med sk. Hairpainting. Blev super nöjd och har fortsatt med det i ett års tid, i början av sommaren bestämde vi att göra de ytterligare ännu ljusare och jag har fått för mig att jag vill bli ordentligt ljus (är normalt en hyfsat kall, skandinavisk ”råttfärg”) men med min egna botten fortfarande, jag blir aldrig så ljus som jag kanske önskat och sist när jag gick till min frisör sa jag detta och att jag gärna vill bli ännu ljusare, dock tyckte hon inte att jag skulle passa i ljusare…
  Då till mitt problem, när mitt hår är som nu, dvs någon slags mellanting mellan ljus o mörkblond så lyckas de aldrig behålla den fina färgen som jag har när jag lämnar salongen, de blir snabbt lite guldassigt trots silverschampo, silverinpackning och detox. Hur får man till det ordentligt? Och hur ska man veta vad man passar i när man själv har en vision och ens frisör en annan?

  Tusen tack

  Sophia 2016-09-12 13:15:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!