MAKE UP – METAL CRUSH

God morgon vänner!

Nu ska jag verkligen klaga. Jag höll på hela dagen igår och filmade en ny sminkvideo. Men jag vet inte vad som är problemet med min kamera?! Den börjar filma, sedan slutar den och hänger sig typ. Den går att ta bild med och allt annat men just film går inte? Om ni vet svaret så skriv gärna, jag vill göra ett nytt försök idag igen.

Men oavsett så gjorde jag en ny sminkning som jag inte gjort förut. Jag kan bli lite trött på mina vanliga matta, bruna skuggor så jag testade en ögonskugga från Kat Von D – ”Metal Crush”.

img_0652 img_0655 img_0659

Till det så körde jag lösögonfransar och Kat Von D – Lolita läppstiftet. Jag ska självklart göra om denna sminkning på video och visa er alla produkter jag använt. Jag babblade om livet och allt kul som ska hända men när jag var halvvägs så hade kameran slutat filma ? jag blir så arg. Hoppas ni har tålamod, i’m on it.

img_0644 img_0609 img_0613

Här tog jag i dagsljus så ser man tonen lite annorlunda. Denna skugga kommer läggas in i min vardagsrutin.

Håll tummarna på att kameran fungerar idag ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad heter färgen på denna Metal Crush? Så fin! Och som du passar i den! Perfekt! Kram

    Annika B 2016-10-10 20:12:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!