Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU ÄR VI IGÅNG

IMG_1053

Hej mina underbara läsare!

Varmt välkomna till mig på Metro Mode. Som ni har märkt på min Instagram (StyleElin) och Snapchat (StyleElin) så vet ni att vi hade lite tekniska problem innan helgen. Jag hade planerat att köra igång i fredags men sånt händer när bloggen ska flyttas över. Jag fick en ofrivillig ledighet helt enkelt. Men nu är vi igång och det ska bli så fruktansvärt roligt.

Jag tackar för er tålamod, nu kör vi. I eftermiddags ska ni få se en hårfärg man bara vill äta upp, det vill i inte missa.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!