Ny soffa och en köksö

Hej mina vänner!

Idag har jag yrat runt som en galen höna. Jag har varit på möten, tränat med Emelie (min PT) och ska iväg till (andra) Emelie (Hairtalk) för att sätta upp mina fästen. Jag vet inte vad det är med mitt hår men det växer så sjukt fort. Ni som har extensions vet att man inte vill att håret ska växa så fort för då måste man gå och sätta om allt oftare. Men känslan när man går därifrån fästerna sitter tight är en underbar känsla.

Jag längtar så mycket tills jag får tillträde till min nya lägenhet. Jag har precis köpt en soffa som jag tyvärr får vänta på i 10 veckor – TIO VECKOR. Så min säng kommer bli matplats, jobb, sova och umgänge i några veckor – haha. Jag är på jakt efter ett matbord samt så vill jag platsbygga eller köpa en köksö som man kan byta ut skivan på.

Montino_3-1200x712

Här är soffan jag har köpt. Jag stod länge och ville ha den i läder. Men när jag tänkte efter så kommer det inte fungera med Torsten. Han ”bäddar” in sig i kuddar som ligger i soffan och det kommer bli repor av hans klor. Känner inte för att lägga ut så mycket pengar på någonting som jag vet kommer förstöras – så jag valde en grå. Tyvärr så hittade jag ingen bild på den gråa men jag kommer fota massor när den kommer. Det jag föll för att den är djup, jag älskar soffor som är djupa och det höjer mys-faktorn. När jag provsitter en soffa så ska det inte kännas som att ”sitta på bussen”.

rundlagenhet4

Denna köksö som Petra hade i sin tidigare lägenhet är fantastiskt fin.

DSCF1347-980x653

Nästa bloggkollega’s Linn har även en magiskt fin köksö. Jag är inte helt säker på om jag vill ha den helt klädd i marmor. Jag vill nog bara ha bänkskivan i marmor. Men jag håller på som bara den och finner inspiration samt vilket företag som gör dessa typer av öar. Om ni har några tips så kommentera gärna.

Jag vill gärna ha allt klart så fort som möjligt, det kan vara en negativ egenskap. Jag vill måla, möblera och gärna ha packat upp allt på samma gång. Jag har svårt att bo i ett hem med flyttkartonger och grejer överallt. När jag flyttar så brukar jag ha allt uppackat till dagen efter, även om jag får hålla på halva natten. Nu ska jag iväg till Emelie – ha en underbar kväll hörrnii.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Smartast är att anlita en snickare som bygger din köksö. Använd skåpsstommar från Ikea och måttbeställ (ta hjälp av snickaren!) bänkskivor. Gissningsvis måste stommarna förstärkas lite eftersom stenskivan är tung. Jag har byggt en liknande köksö men större och med laminatskiva. Jättesmidigt att använda billiga stommar, de syns ändå inte sen.

  Anna 2016-09-14 15:52:45
  Svara
 • Jag trodde jag var ensam om att packa upp allt samma dag som jag flyttat 😛
  Jag brukar oftast packa så organiserat att när jag flyttar ställer jag in rätt kartong i rätt rum från början.
  Min man trodde jag var galen när vi skulle flytta ihop till hus, allt var uppackat och fixat dagen efter. Då började jag måla panelen i köket… samma vecka vi hade flyttat in haha
  Sen med tiden har jag målat om köket, målat om andra panelen, trappen, golvet och gjort bit för bit exakt som vi ville.
  Men jag kan inte bo i ett oklart hem, det går inte.

  s 2016-09-14 10:50:49
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har efter många år av brunt hår varvat med blondering och blekt hår. Efter två graviditeter pallade håret inte mer så har nu bestämt för att väx ut mitt naturliga ofärgade hår. Det har kommit en liten bit på vägen och ser rätt ”livlöst” ut i färgen och vissa ljus lite guld. Vad kan jag göra för istället att färga? Bara för att få lite liv i håret ☺️

  Grattis till nya bloggen, följer dig slaviskt haha!
  Kram ?

  Elin 2016-09-13 21:28:18
  Svara
 • Hej!
  Det går inte att följa din blogg på blogkeen, det skulle vara mycket smidigare så ser man så fort det kommer upp ett nytt inlägg ?
  Följde nämligen din gamla blogg på blogkeen.
  Kram och tack för en härlig och inspirerande blogg!

  Emma 2016-09-13 21:15:38
  Svara
 • Åhh, vad snygg soffa!! Varifrån kommer den? 🙂

  Carolina 2016-09-13 17:39:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!