Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tips på en neutral ögonskuggspalett

God morgon!

Jag shoppade loss på Åhléns förra veckan och klickade hem en ny ögonskuggspalett från MAC. Jag hade snöat in mig på en annan från samma märke men den gick inte att klicka hem till Sverige. Den innehåller 15 olika neutrala färger och är jättebra pigmenterade. Eftersom jag skulle ut och härja i lördagskväll så passade jag på att testa paletten.

IMG_1054

När jag väljer att ha eyeliner så brukar jag inte ha så mörk ögonskugga utan väljer hellre en mer naturlig look. Jag hade gjort på samma sätt till vardags men skippat eyeliner.

 IMG_1062

IMG_1055

mac

 1. Basen – Lägger jag längs globlinjen
 2. Inner & Yttervrån
 3. Ögonlocket
 4. Använder jag som highlighter, lite på ögonlocket, under brynen och längst in vid ögat.

Denna palett kommer verkligen hänga med mig i veckorna. Väldigt fina nyanser och det går att göra alla typer av make-up. Den kotsar 1200 kr och finns att klicka hem HÄR.

IMG_1038

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • vilket rouge använder du?

  ann 2016-09-15 07:08:59
  Svara
 • 1200kr för en palette från MAC, fan är det bara jag som tycker det låter dyrt? Finns ju ex antal paletter I lik made märken som kostar halva. Pass på den! :/

  Jess 2016-09-14 15:17:47
  Svara
  • Svar på Jesss kommentar.

   Smaken är som baken 🙂 jag tycker det är så roligt med make-up så lägger gladerligen 1200 kr på en palett. Beror på vad man tycker är kul 🙂 men självklart finns det en uppsjö av billigare (lika bra) paletter som funkar.

   Elin Johansson 2016-09-15 12:22:11
   Svara
 • Önskar sååå att du svarar på detta. För ca 2.5 år sen så blev jag sjukskriven för utmattningssyndrom, var hemma några månader och började jobba igen alldeles för tidigt och kraschade ända ner till djupaste botten och blev sjukskriven igen för samma sjukdom plus en djup depression. Depressionen är nog över och jag håller på att komma ur mitt utmattningssyndrom. Tappade jättemycket hår förra sommaren men har känt att det börjat komma igen sen i vintras förra året och jag började med hairtalk som jag verkligen älskar. Mitt egna hår började växa ut och kännas mer livfullt. Nu sen ca 3 veckor tillbaka har jag börjat tappa massor av hår igen. Det blir korta strån i tinningar och i pannan och det känns lite glesare i benan. Detta gör mej förtvivlad. Syns nog inte så mkt som jag upplever själv men man är ju rädd för man vet ju inte när man slutar tappa. Har köpt holistic b-komplex vitaminer som jag ska ta minst ett år nu har jag tänkt.
  Nu till min fråga:
  Har du nån koll på såna där hårfiber, typ toppik?
  Vilket märke är bäst? Täcker dom även lite utväxt? Håret ser ju ännu glesare ut när man har utväxt. Jag är naturligt rödhårig, rätt så ljusröd och blonderar det blont hos frisören, endast utväxten då såklart. Vilka hårfiber har bäst ljusast blond?
  Tror att nåt sånt här kan få bort min panik för att det ser tunt och glest ut.

  Tilde 2016-09-13 12:05:29
  Svara
 • Vad har du för läppstift på bilderna?

  Soffan 2016-09-13 11:22:13
  Svara
 • Superfina färger!! ♥

  Jannice 2016-09-13 10:58:06 http://womsa.se/jannice
  Svara
 • Hej! Om du kan svara på en fråga, trots att du peppras av frågor vore jag apglad. Väljer mellan att köpa ny, bra locktång (den jag har är crap) och värmespolar. Tycker du lockarna från värmespolar håller lika länge som från locktång? Har nordiskt, tunt, fint och axellångt hår. Tycker det verkar praktiskt med värmespolar. På med dom, sminka mig under tiden, klart! Slår till på babyliss värmespolar om hållbarheten på lockarna är likvärdig locktång.
  Lycka till med alla nya utmaningar i höst! Keep up the spirit men stressa inte! Mvh / f.d utbränd

  Maja 2016-09-13 09:48:04
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!