KYLIE JENNER GÅR PLATINUM

Screenshot

Screenshot

Alla bilder är tagna från Kylie’s Instagram

Jag har väntat på detta moment länge. Jag var helt säker på att Kylie skulle totalt blondera sig inom kort. Sen kommer hon till New York Fashion Week och BAAM!

Ni vet ju att jag har en girlcrush på Kylie Jenner. Hon experimenterar med peruker och förändrar sin look för varje gala hon går på, det är coolt – hon är cool. Jag kollade in hennes app och hennes snapchat när hon blekta upp hela håret och det var inte meningen att hon skulle gå platinum-blond. Hon var mer ute efter en honey, blond ton. Men hon märkte under färgningen att håret inte blev så skadat så dom valde att gå hela vägen till det platinablonda håret. Men efter färgningen var klar så gick hon ut med på hennes app att hennes hår är förstört, jag tänker lite: Ja, vad trodde du? Att håret skulle bli mindre förstört?!

Screenshot

Jag hittade denna bild på hennes Instagram och hennes hårlinje ser väldigt konstig ut. Vet inte om det är ljuset eller om slingorna/färgen är fläckig. Men det jag vill komma till är att Kylie går mer och mer åt syster Kim K’s look. Jag har alltid älskat att Kylie är Kylie men nu ser man så tydligt på alla bilder, kläder och nu håret att hon ser precis ut som Kim.

k-2

Jag har egentligen ingenting emot det. Tycker det är så fascinerande hur alla kan se likadana ut, från mamma till yngsta barnet. Dom är coola, kör sin grej. Att man kan bli känd för absolut ingenting, i’m happy for you guys.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag har en hang up på Kardashians helt klart. Deras operationer är lite för mycket för mig dock. Det är ju därför Kylie och Kim ser likadana ut snart, ja hela familjen för den delen, men ingen ser ut som de gjorde från början. Kanske Kendall är undantaget. Still like ´em though..

  Annika 2016-09-15 13:09:19
  Svara
 • Känner samma sak. Kylie blir mer och mer lik Kim. Och tror hon kommer operera sig mer som Kim också så småningom. Kims näsa är ju nästan borta…
  Men jag gillar alltid Kylies frisyrer men nu ser det lite ut som om det svarta håret lyser igenom det blonda i botten .

  ERIKAJ 2016-09-14 20:00:10
  Svara
 • Hej! Jag skulle gärna uppskatta ett inlägg om ”temporär hårfärg” som är på tapeten just nu! Du skulle kanske t.om testa någon sån produkt? Jag har sett att både t.ex Loreal, Lernberger & Stafsing och Schwarzkopf har en sådan produkt. Det är till för att täcka utväxt eller att skapa en temporär ombre. Är det bra/dåligt? Har läst att det kan färga av sig och att håret kan bli strävt. Du som frisör har mer insikt och kan hjälpa oss konsumenter! 🙂

  Jessica 2016-09-14 17:42:13
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hej! Jag tror inte på ”temporära” produkter. Jag är för t.ex styling för att dölja utväxt eller färginpackningar men inte mer än det. Jag är helt emot att korrigera hemma med färg, det är så många människor som utbildar sig till frisörer och jag vill gynna dom. Vill man förändra sin hårfärg så går man till en utbildad frisör – det är mitt bästa tips 🙂

   Elin Johansson 2016-09-15 12:18:54
   Svara
 • Alltså så snyggt!! Hon har en grym hårfärg. Såg hos Annica Englunds Instagram också att hon fått en jättefin frisyr av dig. Så bra gjort. Jättefint.

  Diana 2016-09-14 14:34:53 http://lamadre.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!