Så får du lätthanterligt och mjukt hår

IMG_1093

God morgon!

För två veckor sedan fick jag ett pressbud från Shu Uemura som innehöll schampo, balsam och ett serum. Denna serie passar perfekt till dom som har torrt, svårhanterligt och tjockt/frizzigt hår. Jag har använt denna serie i några veckor och jag tycker den är så bra. Framförallt till er som har löshår. Löshår behöver mycket fukt och även tjockt/lockiga hår skriker efter fukt så denna serie passar till dom flesta.

Nyheten för denna serie är serumet, som innehåller vitamin E och UV-filter. Just serumet märker jag mest skillnad på, doftar magiskt gott också. Applicerar denna i handdukstorkat hår och därefter fönar/stylar.

SHU UEMURA URBAN MOISTURE 

Schampo – 340 kr
Balsam – 440 kr
Serum – 370 kr 

IMG_1095

IMG_1094

Jag har alltid haft en förkärlek till Shu Umeura just för att dom alltid levererar bra produkter som ger resultat. Det jag testat hittills har jag tyckt om så jag hoppas dom fortsätter såhär. Ett riktigt bra tips som jag tycker man kan investera i höst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Elin! Kan man använda serumet på torrt hår eller ska det alltid vara i handdukstort hår? Hade bäst✌?️

  Jesse 2016-10-25 19:44:37
  Svara
 • Hello ELIN! ! Y ROCK!❤Y.
  Först pladder sen fråga☺.
  Vilken trend kära annicaenglund startat väldigt vad det kapas hår, till och med jag tänker att ja karske ska jag klippa av det. Fråga. Hur har jag bäst håret på natten för minst slitage? Har haft hög knut men då går under håret av och sover jag med fläta då är ju alltid håret vågigt ,låg tofs ja knöl i nacken, hur gör du?. Tack för svar. Kram kram Malin. ?

  Malin 2016-09-17 09:18:04
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej fina du!
   Eller hur, det kapas hår till höger och vänster 🙂 Klart du ska klippa av det, så sjukt snyggt.
   Det är lite beroende på vilken hårtyp du har. Men jag sover i utsläppt hår. Vissa måste sova i knut eller fläta för att dom kanske rör sig mycket när dom sover och håret tar mycket stryk. Finns inget rätt eller fel, du får känna efter vad ditt hår mår bäst av 🙂 Stor Kram / Elin

   Elin Johansson 2016-09-18 17:23:43
   Svara
 • Hej Elin
  Tack för en superbra blogg. Jag har just satt in hairtalk och är nu helt förvirrad, behöver din hjälp!!! vad ska jag ha i varje dag för att det ska bli sådär superfint som ditt, olja hade jag tänkt köpa men sedan läser jag detta inlägg om serum. ersätter det oljan eller ska jag ha båda? Kramar

  Jessica 2016-09-16 19:31:47
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hej Jessica!
   Åh, tack snälla.
   Vad roligt, grattis. Jag är noga med att inte tvätta håret mer än 1-2 gånger i veckan. Jag använder leave-in samt olja i handdukstorkat hår och därefter fönar jag håret med rundborste för att få en len finish på håret. Jag skulle aldrig låta håret självtorka, då blir det bara frizzigt och strävt. Hoppas du får till det 🙂 Kramar

   Elin Johansson 2016-09-18 17:26:05
   Svara
 • Hej! Jag brukar färga eller tona mitt hår till en 4 eller 5a (hos frisören) men har problemet att färgen släpper väldigt fort, inte så att den blir dassig men den blir mycket mer varmt mellanbrun ungefär. Tar ungefär 2-3 månader sen blir färgen så. Vad har du för tips för att få färgen att hålla längre?:)

  Annie 2016-09-16 16:33:40
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Hej Annie!
   Jag förstår. Att färgen tappar lyster efter 2-3 månader är helt normalt. En hårfärg är ungefär som en utomlands-bränna. Den är sjukt snygg och pigmenterad dom första veckorna, sedan blir huden torr och brännan tappar lyster och pigment. Tänk ungefär så när det kommer till hårfärg och speciellt toningar. Mitt tips till dig är att använda färgbevarande hårvårdsprodukter, så som schampo, balsam och inpackningar. Du kan använda en färg-inpackning som bibehåller färgen en gång i veckan – så som Maria Nila och Revlon har dessa inpackningar. Mycket fukt och kärlek

   Elin Johansson 2016-09-18 17:30:32
   Svara
 • Vart ifrån är marmorbordet som produkterna ligger på ifrån? 🙂

  Natta 2016-09-16 16:00:29
  Svara
 • Hej Elin! Först och främst måste jag bara säga hur fantastisk du är! Älskar din blogg. Jag har en fundering kring dessa produkter, är de fria från sulfat, parabener och silikoner?

  Kramar

  Hanna 2016-09-16 13:12:44
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fundering, du har ju hairtalk, liksom jag. Och jag ser att du provar olika sorters schampo, balsam, inpackningar, osv. Hur påverkar det dina fästen? Jag har blivit rekommenderad att använda hairtalks produkter, i alla fall schampot för att fästena ska hålla. Hur tåliga är hairtalks fästen egentligen? Jag känner att mitt eget hår behöver fukt och omtanke, och det känns inte som att det går med endast hairtalks produkter. Mitt hår är torrt om man jämför med löshåret.
  Ha det bäst och tack på förhand! Du är grym, och så inspirerande! Kram

  Elin 2016-09-16 10:21:18
  Svara
 • Hej Elin! Vad tycker du om Mason Pearson borstarna? Värda det priset eller finns det minst lika bra andra borstar?

  Ha en underbar helg! Många kramar!! <3

  Cornelia Johansson 2016-09-16 08:02:55
  Svara
  • Svar på Cornelia Johanssons kommentar.

   Hej 🙂
   Jag älskar MP borstarna. Har man någonsin ägt en MP-borste så går man aldrig tillbaka 🙂 Jag tycker om modellen ”Popular”. Kramar

   Elin Johansson 2016-09-18 17:32:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!