VAD SKA HÄNDA IDAG?

God morgon mina underbara! 

Jag har precis vaknat och ska bege mig till salongen efter lunch för vi ska ha personaldag/fest. Varken jag eller mina kollegor vet vad vi ska göra, det är Martin (som äger salongen) som ska överraska oss. Jag är verkligen inte en rolig person att överraska, jag måste alltid ha koll och kunna planera mina dagar in i minsta detalj för att vara lugn. Men det ska bli så spännande och jag hoppas det är något helt otippat. Dock så ska jag endast vara med på dagen för jag har Torsten denna helg så måste hem till honom. Jag har en 4-5 timmars regel för honom att vara ensam, lilleputten.

IMG_1113 IMG_1116

Igår morse fick jag ett pressbud från ELEVEN Australia. Jag har helt missuppfattat hela denna serie för jag trodde det var online-butiken (Eleven) som har startat ett eget märke. Men när jag googlade så såg jag att det är ett helt nytt märke som har varit i Sverige ett tag men som jag aldrig har hört talas om.

Joey Scandizzo som grundande märket 2011 ville ta fram okomplicerade produkter som är cruelty free, anti-fade, färgsäkra, tillverkade i Australien och alla förpackningar är återvinningsbara. Jag fick även ett pressbud med lite produkter tidigare i veckan så jag ska testa dom och återkomma vad jag tycker.

IMG_1112

Det blev en god frukost på salongen och jag tycker det är så roligt att testa nya produktserier. Hoppas att dom är bra, har några av er testat märket? Men nu måste jag springa och hoppas på att jag överlever denna dag. Ha en underbar lördag mina vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Blev lite intresserad och började klicka runt för att hitta ingridientslistor,men som så ofta blev jag besviken. Svårt att handla från landet via internet när så många tillverkare envisas med att inte lägga ut innehållet i produkterna.

  Malin 2016-09-18 16:25:46
  Svara
 • Gud vad kul att du skriver om dem! Testade faktiskt deras balsam för första gången idag och är HELT såld! Men har inte lyckats hitta någon återförsäljare i Sverige, vet du var man får tag på dem? ?

  Thea 2016-09-17 21:02:55
  Svara
  • Svar på Theas kommentar.

   Nemen, vad komiskt 😉 Kul, då ska jag testa dom med. Jag vet faktiskt inte, kan vara så att dom endast finns att köpa på salong 🙂 Ska kolla upp det. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-09-18 17:20:00
   Svara
 • Hoppas du får en underbar dag! Ser så fram emot ditt inlägg om Annikas klipp och även om den svarta bob.en du la upp på instagram. Älskar att följa med lite bakom kulisserna och få veta mer om kundens önskemål, hur ni resonerat kring klipp, plus härliga före och efter bilder! Bästa läsningen verkligen 🙂

  Annie 2016-09-17 09:21:42
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Hade en magisk dag 🙂
   Håll ut, Annicas inlägg kommer imorgon (måndag). Vad roligt att höra att du gillar dom inläggen

   Elin Johansson 2016-09-18 17:21:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!