Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANNICA ENGLUND’S NYA KLIPP

HEJ MINA VÄNNER!

Nu kommer inlägget så många har väntat på – Annica Englund’s nya klippning (länk). Jag fick ett typiskt ”Elin-halleluja-moment” som jag får när jag gör dessa typer av förändringar. Vi hade spontant bokat in en klippning bara för Annica hade varit utomlands mycket och håret hade tagit stryk av solen. Jag hade ingen tid för färgningen just då så vi ska färga håret om några veckor.

Annica ville endast klippa några cm för att fräscha upp håret. Hon var lite inne på att klippa en längre lob men där gick gränsen för henne – tyckte hon

IMG_1078

Jag tänker oftast: för att skapa en frisyr som passar och ser ordentlig ut så gäller det att klippa allt eller inget. Jag brukar ha tre olika stadier som jag tänker efter. Antingen är håret långt (på bröstet & nedåt) eller mellanlängden (under nyckelbenet till början på bh:n) eller kort (från nyckelbenet och uppåt). I alla dessa stadier går det att göra riktigt snygga, tilltalande frisyrer i. Efter mycket velande, panik-slagen diskussion om cm:rar så bestämde Annica att lita på mig och lät mig gör det som jag trodde skulle vara snyggast för henne och hennes önskemål.

IMG_1065

En av Annicas önskemål var att alla längder skulle vara lika långa. Hon ville ha den trubbigaste, tjockaste kanten hon kunde få. Skulle jag klippa några cm bara så skulle det inte gå att uppnå. Nu valde jag att skräddasy längden bak till Annica just för att hon vill kunna sätta upp håret lätt och var helt enkelt inte redo att klippa mer baktill. Jag hade velat ta ca 5 cm till bak men det handlar om att kompromissa och det gjorde vi bra.

IMG_1076

Jag ville att frisyren skulle vara lika snygg i vilken bena hon än vill ha. Det sjukaste är att jag har inte rört färgen på flera månader och SER ni hur fin den ser ut? Hon har en liten ljusare utväxt men den går lätt att gömma med en snedbena eller lite root-spray som styling. I och med att jag klippte av va 12cm bak och 5 cm fram så fick jag bort allt slitet och resultatet av det blir att håret blir så fräscht och skinande.

IMG_1080

IMG_1085

Vi tog några bilder i dagsljus också (jag är så avundsjuk på väskan kvinnan dök upp med). Detta blev så snyggt och jag är så glad för Annica att hon tycker om frisyren så mycket. Vi sågs även på kvällen den dagen för gala premiären för Bridget Jones Baby och när jag såg henne så smälte jag lite. Men visst blev det fint?

Om man känner sig snygg i håret så strålar hela kroppen och själen ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin!
  Tack för en bra och inspirerande blogg!
  Jag ska åka till Dubai i 5 veckor. Jag undrar om du kan ge några tips på produkter/kombinationer schampo, balsam och inpackningar som kommer skydda från uv-strålningen och allt vad som innebär med att ständigt va i solen och bada mycket.

  Hoppas du får tid att svara 🙂
  Mvh. Johanna

  Johanna 2016-09-21 12:43:34
  Svara
 • Såå snyggt! 🙂 Innan jag läste inlägget trodde jag verkligen att du hade fixat färgen också haha! 🙂
  Sån root-spray, kan man använda den för att benan ska synas mindre också? Min bena syns så mycket ibland så jag ser nästan tunnhårig ut på vissa ställen. Eller vet du om det finns nån annan produkt som är just för sånt?

  Maria 2016-09-21 10:05:32
  Svara
 • Jag älskar längden och klippet, jättesnyggt!

  Annika 2016-09-20 13:46:05
  Svara
 • Hon blev superfin och gissar på att hon vid nästa besök kommer kapa de sista centimetrarna för en riktigt lob 🙂

  Annie 2016-09-19 23:35:52
  Svara
 • Före bild på Annica…?

  Julia 2016-09-19 17:27:25
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!