MINA BURRIGA LÄSARE

46fc3afbd6691e54fb1ec6ffa6bf7b91_980x0_c_85_ns_v4

Hej underbara ni!

Kommer ni ihåg inlägget om textur (länk)? I det inlägget bad jag er som hade dessa magiska, burriga hår att skicka in det till mig. Jag hade bokat in att kolla igenom alla denna helg och igår när jag gjorde det så blir jag så avundsjuk. Det är så vackert och så exklusivt på något vis. Jag säger det igen, till er som skäms över era lockar, frizzet som blir när det regnar ute eller när håret står åt alla håll – SLUTA MED DET. Jag kan säga att när ni får se nära av mina underbara läsare så kommer ni ändra er ♥

burr1burr2burr3burr4

Tusen, tusen tack till er underbara människor som ville skicka in. Så roligt att se och ni inspirerar så mycket. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag har lockigt hår o ÄLSKAR det. Man måste bara lära sig att älska de o ta hand om det. Så mkt beröm som ja fått för mitt hår e otroligt smickrande. Så alla krullisar va stolta de är vackert!!!!

  Drazenka 2016-09-21 20:21:27
  Svara
 • omajgaaad wilka hår! SÅ avundsjuk rn!!!

  Leyla 2016-09-21 18:13:27
  Svara
 • Jag kan förstå att Det är jobbigare med krulligt hår i jämförelse med ett rakt blankt hår men bättre att framhäva Krullet istället för att försöka dölja det. Utnyttja det man har som inte så många andra har.

  ERIKAJ 2016-09-19 14:58:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!