HELP US SAVE THE ELEPHANT

IMG_0994

HEJ VÄNNER!

Idag tänkte jag ta upp ett fantastiskt samarbete som Maria Nila och ”The perfect world foundation” gör tillsammans. Detta är inget sponsrat inlägg utan jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta främja dessa typer av initiativ. Jag vet att det är väldigt många som använder Maria Nila’s produkter och då tycker jag det är ett ypperligt tillfälle att ge dessa utsatta elefanter en bättre framtid.

Vet ni att varje år dödas 35.000 elefanter i jakten på elfenben. Varje kvart mister en ny elefant livet, hur sjukt är inte detta?! Detta samarbete är icke-vinstdrivande samarbete tillsammans med TPWF och vi måste arbeta tillsammans för att skapa en bättre framtid för våra älskade djur.

IMG_0989IMG_0987

IMG_0991

Därför erbjuder jag er 30% rabatt på MARIANILA.COM (LÄNK) hemsida fram till sista september. Ni anger koden ”ELIN9” i kassan så går alla intäkter från ert köp direkt till The Perfect World Foundation. Om du vill tipsa dina vänner, familj eller kollegor om denna kampanjkod så har vi gjort någonting tillsammans för att hjälpa världens elefanter.

Ni förses med veganska produkter från Maria Nila, vi hjälper oskyldiga elefanter och går emot en kriminalitet som är helt oacceptabel. Kom ihåg att rabattkoden gäller fram till sista september så ni hinner hjälpa till ett litet tag till.

Vi gör det tillsammans, eller hur? ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • hoppsan såg nu att det stod i slutet när den går ut. tack då hinner jag köpa senare!

  ulrika 2016-09-21 20:16:34
  Svara
 • hur länge fungerar kampanjkoden? tänkte om jag kunde vänta tills jag får min lön på fredag eller om jag måste beställa innan. jättefint initiativ! och megabra för mig för mina heal produkter har precis tagit slutt..

  ulrika 2016-09-21 20:15:34
  Svara
 • Har varit sugen på att testa Maria Nilas produkter innan och var ju ett riktigt bra tillfälle att testa nu och samtidigt gör något bra! Bra där 🙂

  Anna 2016-09-20 17:51:34
  Svara
 • Har just beställt lite hårprodukter där bara för att stötta detta! Så fruktansvärt vad hemska saker som pågår runt om i världen som vi här, iallafall jag, inte riktigt kan förstå är sant… Men fantastiskt att du tar initiativ och sen hjälps vi åt! 🙂 Kram !

  Sanna 2016-09-20 17:41:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!