SUGEN PÅ EN NY PARFYM TILL HÖSTEN?

HEJ VÄNNER!

Hoppas ni mår bra. Jag mår bara bra, jag är på salongen och krigar. Men hörrnii, hur kallt börjar det inte bli?! Jag har köpt en ny kappa från Zara som jag vill använda snart, hoppas på det snart. Jag vill verkligen tipsa er om en ny parfym som jag fick i ett pressbud förra veckan. Jag är ingen person som har en och samma hela tiden utan jag älskar att byta. Jag har oftast en som passar bra när jag jobbar, en lättare blommigare doft, en party-doft och en som alltid funkar.

Hur tänker ni? Har ni en och samma eller byter ni efter humör?

IMG_1132

Elizabeth Arden -Always Red Femme EdT 595 kr (50ml) (länk)

Det sjuka är med parfymer är att man kan identifiera en person eller plats med dofter. När jag först testade denna så fick jag en flashback på en person som måste burit denna eller en liknande. Den doftar intensivt blommor, den är fräsch och en lyxigare fruktig doft. Jag skulle nog använda denna till vardags och eventuellt innan en första dejt. Jag tror dom flesta tjejer kommer älska denna doft.

IMG_1135

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin och tack för en bra och inspirerande blogg, älskar att kika in hos dig! Har du något/några på bra tips på värmeskydd för hairtalk hår?
  Ha det bäst!

  Linnea 2016-09-21 07:57:24
  Svara
 • Den där liknar min allra första parfym jag ärvde från mamma. Elisabeth Arden Red door. Nu tycker jag den är tantig men då älskade jag den.

  Jag har 6 olika parfymer som jag varierar under veckan. Ingen är tung så jag använder alla på jobbet. Och när jag går ut på kvällen.
  – DKNY golden delicious
  – DKNY be delicious electric light crush
  – Britney spears första ”curious”
  – Wictoria Beckham intimately
  – Clean shower fresh
  – Dolce Gabbana 3 L’imperatrice

  ERIKAJ 2016-09-20 21:51:46
  Svara
  • Svar på ERIKAJs kommentar.

   Haha, samma här! 🙂 Fick ärva ’slatten’ när mamma köpte ny parfym. Kan fortfarande känna doften i näsan, den doftar mamma och barndom.

   Linda 2016-09-21 11:36:14
   Svara
 • Hej Elin!

  Jag skulle bli SÅ glad om du kunde hjälpa mig. Jag har väldigt långt hår, och har haft det i flera år nu. Det känns dock som att min frisyr (eller egentligen brist på frisyr) får mig att se yngre ut än jag är. Som 22åring är det inte så kul att få höra att man ser ut som 16-18. Hur kan jag klippa håret så att jag ser mer vuxent/få en ”frisyr” utan att behöva klippa kort? Jag har hår en bra bit nedanför brösten och lite uppklippt. Borde jag klippa upp det ännu mer? Håret närmast ansiktet, borde det vara jämnlångt, eller blir det en bättre ”frisyr” om man ramar in ansiktet genom att klippa det kortare? Har googlat massor, men får inte upp något vettigt om hur man kan få en fin vuxen frisyr utan att behöva klippa typ axellångt.

  Jag hoppas att du har tid att svara, skulle vara guld värt! Du verkar så himla grym på allt som har med hår att göra.

  Massa kramar!

  P 2016-09-20 18:42:30
  Svara
 • Jag tycker också om att byta parfymer. Efter humör eller från dag till kväll. Kram

  Carola 2016-09-20 18:35:03
  Svara
 • Hej!

  Jag har en liten fråga, jag har hört om ett ekologiskt schampo och balsam som inte ska vara så dyrt nämligen urtekram men jag undrar om du testat de och isåfall vad du tyckte och om du rekommenderar det? Tyckte det lät intressant och eftersom de är ekologiskt och inte innehåller sulfater/parabener eller siliconer så tänkte jag att du kanske hade provat det. Väldigt bra blogg med många tips!!

  Jenny 2016-09-20 17:00:01
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jag har inte använt det själv, men är med i en FB-grupp för veganska skönhetsprodukter, och i princip alla som har testat det dissar det totalt. Många som säger att det förstörde deras hår. Urtekrams produkter i allmänhet dissas av de flesta; många säger att deoderanter har börjat mögla efter några veckor och att de får utslag av dem. Med andra ord – kolla recensioner innan du köper!

   Linda 2016-09-21 11:38:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!