TOPP 3 – EMMY AWARDS RED CARPET 2016

HEJ VÄNNER!

Det är mycket galor och tillställningar just nu och jag totalt älskar det. Det är en fröjd att skrolla igenom bilder från röda mattan och få inspiration. Jag kollar sällan på catwalk-bilder för dom säger inte mig någonting. Jag jobbar med människor och vill få människor att tycka mer om sig själv – med hjälp av håret t.ex. Jag tycker det är kändisarna på röda mattan som sätter trendstämpeln. Men det var Emmy Awards 2016 nyss och jag har listat mina topp tre snyggaste frisyrer.

Vi börjar med tredje plats: 

emelie

maisie

kerry

Photos: Jim Smeal/Bei/Shutterstock – Steve Granitz/Wireimage – John Shearer/Wireimage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Visst har Maisie gjort en fejklugg med hjälp av topparna på hennes långa hår? Väldigt smart om man inte vill klippa! Jag lyckas dock inte, väldigt svårt! 😀 Men du kanske kan visa i en video hur man gör?? Kram !

    Anjelika 2016-09-21 19:13:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!