BOB, OMBRE & WAVEY

HEJ MINA UNDERBARA!

Jag har blivit förkyld… Jag har krigat för att inte bli sjuk men eftersom hela Stockholm hostar vart man än går så kände jag på mig att det skulle hända mig också. Sen kanske det inte var så smart att sitta på en uteservering i flera timmar i förrgår, men jag tänkte – hallå värmelampor?! Men jag jobbar på ändå på salongen, får jag feber så får jag vara hemma – men hittills så orkar jag. Men igår hade jag min fabulösa kund Jannike hos mig. Jag är så lyckligt lottad att ha världens skönaste kunder. I stort sätt alla mina kunder är som kompisar för mig, det är fantastiskt att prata med dom om allt och därtill. Men jag klippte av Jannike hennes långa hår för ett tag sedan och varje gång blir det kortare och kortare.

MEN IGÅR – DAMN!

IMG_1160

Varje gång så testar vi något nytt med färgen. Förra gången gjorde jag henne mörk, riktigt mörk och denna gång ville Jannike ljusa upp håret. Önskemålet var nästan blonda toppar men eftersom hon var så pass mörk samt det ligger väldigt mycket pigment under så kommer det ta 1-2 gånger att få hennes toppar nästintill blonda. Så först ljusbruna och sedan ljusa upp längderna successivt.

IMG_1147 IMG_1153

När jag hade fönat klart håret så var jag tvungen att glo lite på henne, herregud vad bra hon passade bra i denna look. Jag färgade en ombre, målade längderna (balayage) på fri hand. Sedan nyanserade jag med en mörkblond, kall/mocca ton. Fönade håret med rundborste och avslutade med att locka några delar med en kon/oval locktång. Klippte en bob med en framåtlutning, en lätt uppklippning och tadaaaaaaa. HUR FINT? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh men så fint! Använder du några extra lampor eller några specifika inställningar när du får till sådana här klara bilder på färgen inomhus? ? kram

  Anna 2016-09-23 13:28:15
  Svara
 • Galet vad snyggt!!! Wow!! 🙂

  Johanna 2016-09-23 09:49:37 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Elin, vad ska du ha för vinterjacka i vinter 😮 behöver hjälp med färg osv…. och jag älskar din stil, vill veta vad du tänker köra på!

  Emma 2016-09-23 01:29:18
  Svara
 • Hej kan inte du tipsa om massvis till ett gesällprov?????

  Linnéa 2016-09-22 20:25:46
  Svara
 • Riktigt fint på henne, så naturligt fina lockar det ser ut som. Jag har en fråga som kanske någon kan svara på? Jag har idag en halvlång page och det är fint men jag tror jag skulle trivas bättre i en ”mjukare” kvinnligare frisyr med mina 50+ och har sett på många att de har upplippt längst ner och lite ”rundare” frisyr. Luggen är fortsatt lång och kan gå bakom örat. Jag hittar ingen inspo bild och vet inte hur jag ska förklara för frisören. Har du några tips på vad det kan vara för frisyr??

  Helene 2016-09-22 12:48:09
  Svara
 • Åh, så fint! Jag blir så avundsjuk på alla som har så tjockt och fint hår (i jämförelse har jag tre strån på mitt huvud), det är superfint till dessa frisyrer!

  Anna 2016-09-22 11:48:00
  Svara
 • Helt galet snyggt! Jäklar.:)

  Linda 2016-09-22 11:16:08
  Svara
 • OJ OJ OJ… jag blir helt stum. Så snyggt!! Både färg o klippning är så fräscht,coolt och…helt underbart. Du har lyckats igen Elin och din kund kan känna sig som världens vackraste!

  Malin 2016-09-22 09:38:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!