INFLYTT & LUNCH

Processed with VSCO with a5 preset Processed with Snapseed.

HEJ VÄNNER!

Det är äntligen fredag. Jag mår helt okej, lite snorig men jag ska plöja igenom denna dag ändå. Jag fick tyvärr ställa in träningen igår för att Emelie tyckte att det är bättre att ”missa” en gång än att träna och bryta ut något värre – tur att jag har henne i mitt liv. MEN VET NI: Jag ska få flytta in i min lägenhet precis om en vecka, förstår ni lyckan? Jag fick reda på i veckan att jag kunde få ett snabbare tillträde och jag kunde inte bli gladare. Dock så ska jag måla hela lägenheten först så det passar perfekt att släppa in målarna när lägenheten är helt tom. Jag ska ta möte med dom nu på måndag och sedan hoppas jag dom målar måndagen efter.

Jag tänkte ändå bo kvar här in i oktober för att få klart allt ”grovjobb” i nya lägenheten. Så jobbigt att ha alla kartonger och saker där när dom ska fixa och dona. Men kom ni ihåg min lilla ”mini-serie” jag tänkte ha? Jag drar igång den när jag fått nycklarna till lägenheten så kör vi då – kul va?!

IMG_1061 IMG_1059

Jag gjorde en magisk lunch i måndags. Lax, quinoa och sallad – en typisk middag eller lunch hemma hos mig. Ska jag vara ärlig så har jag inte lagat mycket till mat sedan jag blev singel. Jag träffar hellre vänner efter jobbet och äter med dom än att åka hem, handla, laga mat, äta och plocka undan – SJÄLV. Nej, så trist. Känner ni igen er, singlarna? Hur gör ni? Lagar ni mat hemma själv eller hur gör ni?

Nu ska jag åka till salongen, ha två färg kunder och sedan på ett möte och därefter ska jag till Neha på Skin Agency för att fylla på mina läppar. Sedan ikväll kommer Felicia till mig för sushi och myskväll – längtar så. Hoppas ni får en underbar fredag vänner. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag känner igen mig så väl i det där med maten. När jag bodde med mitt ex så var det jag som kom hem först och därför lagade jag mat varje dag. Nu när jag har varit singel ett tag så har jag rationaliserat. Jag gör ett helt gäng matlådor på söndagar sen lagar jag bara mat en eller möjligtvis två gånger till under veckan. Förut hade jag aldrig ens kunnat tänka mig att äta en matlåda till middag..

    Frida 2016-09-25 00:15:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!