DAGS ATT MJUKA UPP

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni? Jag vaknade kl 11.30 idag och det kan varit det skönaste jag gjort på länge. Jag hade en snarkande hund bredvid mig som hade extremt små planer på att gå upp före mig. Igår tog jag hand om Annicas färg och som vanligt med Annica så är allt lite av en liten process. Vi ska börja lätta upp hennes ombre och bevara hennes ljusa, kalla längder. Dom senaste gångerna har jag färgat ett nästan svart utväxt som jag sedan har krigat för att få en så mjuk övergång som möjligt. Ni som är frisörer vet att det är svårt, man ska gå från mörkt till ljust på ett och samma hår.

IMG_1186

Här har vi Annica före. Hon har en egen lite ljusare utväxt i sig själv och sedan en mörk pigmenterad utväxt. Nu ska vi alltså börja mjuka upp ombren så målet blir en softare ombre utan att avfärga.

IMG_1198 IMG_1193

Här har vi snyggot efter. Det som händer när man ska mjuka upp en mörk ombre är precis som att gå från brunhårig till blondin. Det kommer komma fram varma pigment hur man än färgar. Men jag jobbar mycket i steg för steg och jag tror det är anledningen till att mina kunder har väldigt bra hårkvalité och har möjlighet att ändra hårfärg ofta.

IMG_1205

Eftersom jag visste att botten skulle bli något varmare så valde jag att göra hennes vita längder något mer ”kall, råg – blonda”. Det blir en snyggare helhet tills nästa gång vi färgar. Sen blev jag kär i hennes underbara tröja, vill ha. Jag tror hon sa att den är från MadLady. Måste kika in den (:

Ni som följer mig på Snapchat (StyleElin) vet att jag gjorde läpparna hos Neha igår och jag är så blå – så det blir en lugn helg för mig. Kan inte visa mig ute mer än nödvändigt, haha. Ha en underbar lördag vännner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur får du dom där kalla längderna slingor och sen nyansering eller ?Kram

  Anna 2016-09-24 21:44:15
  Svara
 • Super snyggt, den färgen passar Annica så bra ?
  En fråga bara, upptäckte nyss att jag inte kan lägga till dig på snap? Även fast jag skriver rätt användarnamn! Haha heter petterssonewe på snap!
  Tack för att du dagligen inspirerar mig med dina inlägg! Du har tipsat mig om så många olika produkter som jag är väldigt tacksam över! ?
  Jag önskar dig en fin fortsatt helg!

  Eve 2016-09-24 21:14:46 http://nouw.com/eveelina
  Svara
 • Hej!
  Super snygg blev Annica!??
  Hur menar du att du ljusar upp henne utan att avfärga.. Hur gör du då egentligen??
  Tack för en bra blogg!

  Charlotte 2016-09-24 20:45:18
  Svara
 • Gud så fint!! Du är verkligen helt otroligt duktig!!

  Nathalie 2016-09-24 15:02:44 http://naatly.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!