JAKTEN PÅ MATTAN – HJÄLP!!!

Hej vänner!

Jag är på jakt efter en matta. Är det bara jag som tycker mattor är sjukt dyra? Är det designen eller materialet man betalar för? Så fort jag hittar en matta som jag tycker om så kotsar den typ 10.000 kr?! Varför lyckas jag alltid? Det är precis samma sak med kläder, skor eller egentligen vad som helst – allt jag gillar kostar så mycket. Känner någon igen sig?

mattatips

Här har vi en matta från Layered som jag älskar. Jag kan inte bestämma mig om jag vill ha den under köksbordet eller vid soffan. Men den kostar ca 9000 kr… Kan man se en matta som en investering?! Är helt kär i denna matta.

 ellosmatta

Nästa matta har jag sett överallt. Den är från Ellos (klick) och ligger på 2000 kr ungefär. Jag har faktiskt beställt den cremevita med bruna mönster för att se om den kommer passa. Antingen hamnar den i sovrummet eller vid soffan. Den är den som ligger i mitten av alla mattor. Jag har läst många recensioner om det och dom flesta verkar vara jättenöjda.

matta

Eller så vill jag satsa på en enfärgad handtuftad matta i viskos från Linie Design. Det var svårt att finna bra bilder så jag kunde visa er men den är jag också sugen på. Den kostar ca 9000 kr också i den storlek jag vill ha.

Det är så svårt, vilken tyckte ni var finast? HJÄLP!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Har själv en från Linie Design som är så fin och grymt skön att gå på! Men mattan/mattorna på första bilden var annars också väldigt fina 🙂 Svårt det där med mattor, men tycker det är värt att investera i om man hittar någon man verkligen känner för.

  Sanne 2016-09-27 20:22:09
  Svara
  • Svar på Sannes kommentar.

   Åh har du, är du nöjd? 🙂
   Ja, håller helt med dig – en matta har man ju ett tag.

   Elin Johansson 2016-09-28 21:48:26
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Jättenöjd! Vi har den som heter Cover Blue. Gör hela vardagsrummet, så mysig! Ska bli kul att följa dig med nya bostaden 🙂 Lycka till!

    Sanne 2016-09-28 22:22:25
    Svara
 • De längst upp va ju såå fina! Även den längst ner?

  Evelina 2016-09-25 15:25:48
  Svara
 • Matttema kungens kurva har mycket mattor o även Mio. Skulle jag investera skulle jag köpa ett typ från Iran o dessa länder. Det är riktigt kvalité. Jag
  Tyckte den första var snyggast. Elin snälla jag har långt tunt hår. Vill klippa lie kortare. För o få det tjockare tycker du jag ska tona eller slinga. Mitt hår är obehandlat o ej i dåligt skick. kan du tipsa om frisyrer för tunt hår. Kram.

  maria 2016-09-25 13:47:08
  Svara
 • Hej Elin!
  Tycker mattan från ellos är jättesnygg.
  Tänkte själv beställa den men vet inte vilken färg. Tänkte ha den i mitt vardagsrum o har mörkt/ljusbrunt golv.. Vad passar bäst in? Kan man ha den i gråa mönster,känns som det blir fel eller? Ha en bra dag!

  Erika andersson 2016-09-25 11:44:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!