BRUNCH @RICHE

GOD MORGON! 

Det är måndag vänner, livets dag (not). Jag brukar älska måndagar men nu på sista tiden så innebär den här dagen extremt mycket jobb för min del. Jag sitter och väntar in mitt nya soffbord som ska komma med DHL, dock ska jag bära upp ett marmorbord HELT SJÄLV. Fråga mig inte hur jag ska lyckas men kvinnor kan själva, se hur jag resonerar efter. Men igår hade jag världens mysigaste dag med min fina vän Johanna. Vi brunchade på Riche och sedan strosade vi runt på stan och kollade runt i alla inredningsbutiker. Ni som följer mig på snap (StyleElin) vet att jag såg ett magisk säng-överkast från Hemtex. Jag måste köpa det, så sjukt fint.

IMG_1266 IMG_1263

Jag tog en ägg benedict och Johanna tog en äggröra med lite tillbehör. Det var så gott och jag är fortfarande mätt kan jag lova.

IMG_1271

Fina Johanna. Så roligt att hon började som kund hos mig (som hon är fortfarande) och nu blivit en av mina närmaste vänner. Säger ju att jag har dom bästa kunderna.

IMG_1278 IMG_1272

Jag var mest överlycklig över maten, haha.

IMG_1269

Färskpressad apelsinjuice är det bästa jag vet. 

Nu hoppas jag DHL kommer och att jag eventuellt kan flirta med budkillen att hjälpa mig upp med borden. Dock tror jag inte det men jag får försöka. Önska mig lycka till så hörs vi senare. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!