BOYFRIEND SHIRT

IMG_1258

GODMORGON!

Jag var på Zara för ett tag sedan och köpte en underbar skjorta och en kappa. Kappan har ni nog redan sett lite överallt i sociala medier, den gråa?! Jag har blivit helt kär i skjortan, den är perfekt stor och har lite kortare, vida armar.

Den kostade bara 299 kr, helt kär. 

IMG_1254 IMG_1261 IMG_1245

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tack för underbar blogg! Åh vad är det för kappa på Zara? Kram

  Katrin 2016-09-28 23:42:03
  Svara
 • Hej! Har du nått tips på vad för slags hårfärg man kan ha om man har råttfärgat hår och vill gärna ha den som grund om det är möjligt, men helst inte vill bleka håret på grund av slitage? Alltså skulle gärna ha något balayage liknande, men vad kan vara snyggt till råttfärgat hår förutom blont?:)
  Tacksam för svar!

  Annie 2016-09-27 17:41:39
  Svara
 • Hej. Har du något bra tips på återfuktande schampoo och balsam?? Är ljushårig, inte sönder blekt men alltid när jag är ljus upplever jag att mitt hår är svårt att reda ut. Och om jag inte tvättat håret efter 2 dagar upplever jag att det blir som svinto-trassel i bakhuvudet… ? Gärna till ”rimlig frisörpris” pris då jag går hemma och väntar på bebis. Mvh Sanna

  Sanna 2016-09-27 13:34:37
  Svara
 • Hej. Ville bara säga vad kul du blivit vän o träffar en kund o går ut o äter. Sånt där är trevligt o spontant så det tycker jag om hoppas du mår bra fina.

  maria 2016-09-27 13:25:59
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Hej 🙂
   Jag mår bara bra, hoppas det är bra med dig med.
   Ja, eller hur – det är så mysigt.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-09-28 21:50:19
   Svara
 • Hej, din blogg är superbra och jag går in flera gånger om dagen för att se när du har uppdaterat ? Jag har en fråga angående fett hår. Jag försöker att tvätta håret max 2 ggr i veckan, men mitt hår blir fett redan två dagar efter tvätt, i hårbotten, inte så mycket ut på längderna. Helst skulle jag vilja tvätta mitt hår varannan dag för att det ska vara fräscht hela tiden. Jag tycker inte heller att torrschampo fungerar och jag vill ju inte ha i för mycket torrshampo i håret för då blir det mest kletigt utav det. Jag har fint hår. Vad kan man göra? Har du tips på produkter för fett men samtidigt fint hår?

  Rebecca 2016-09-27 12:28:27
  Svara
 • Den skjortan var verkligen urläcker! 😀

  Sarah 2016-09-27 12:04:34 http://nouw.com/sarahj
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!