BY TERRY / IMPEARLIOUS

GOD MORGON KÄRA NI!

Hur mår ni? Jag mår bara bra, fullt upp som vanligt. Men hörrnii, jag fick hem ett pressbud igår som innehöll julnyheter från By Terry – ett lip-balm och en highlighter. Jag började med att testa lipgloss:et och blev helt kär. Det kommer att finnas en begränsad upplaga av denna legendariska ”Baume de Rose” som är fylld med rosa, pärlemoskimrande pigment.

IMG_1318 IMG_1314

Den är liksom helt perfekt rosa. Inte för mörk, ljus eller för pigmenterad. Läpparna blev mjuka och känslan är härlig utan att bli sådär klibbig som läppglans kan bli.

IMG_1339 IMG_1341

Ett hett tips att skämma bort någon kärleksfull människa i jul. Den kostar 240 kr och kommer finnas att köpa t.ex hos NK, SkinCity.se och Eleven.se (klick).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vet du när läppglanset kommer in?

  Astrid 2016-10-05 16:54:58
  Svara
 • Hej Elin! Jag undrar om du har några tips för schampon och balsam som motverkar håravfall. Jag tappar enormt mycket hår när jag duschar, kammar det, bara genom att dra igenom mitt hår så tappar jag hår, och genom hårtoffsarna där samlas en del hår. Jag har ingen sjukdom eller lider inte av något kroniskt vet inte varför jag tappar så mycket hår. Om du har tips på bra produkter så vore jag evigt tacksam!

  Veronica 2016-09-28 15:41:36
  Svara
  • Svar på Veronicas kommentar.

   Åh snälla Elin skriv om detta!^
   Jag är bara 16, har bra hårgener men under det sista halvåret/året har jag verkligen börjat tappa mycket hår! Det är nu helt glest i nacken och precis som Veronica tappar jag enormt med hår när jag duschar, kammar mig eller bara drar igenom det! Använder aldrig Värme för håret, använder Raskens schampoo, och en bra hårborste!

   Kim 2016-09-28 18:17:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!