GE BORT KÄRLEK TILL LÄPPARNA

IMG_1219

Kom ni ihåg när jag var på EOS-eventet som VASS PR anordnade? KLICK

Nu när hösten är här så behöver jag dessa små rackare mer än någonsin. Min favorit har alltid varit citron-doften, den är så fräsch att ha på läpparna. Men jag tänkte visa er en av två presentkit som kommer att komma ut i mitten på november. Den ovan som jag visar innehåller tre stycken läppbalsam, Wild Berry, Visibly Soft Honey Apple samt Passion Fruit. Den kostar 209 kr och en perfekt present eller julklapp.

IMG_1225 IMG_1224

Det är något speciellt med dessa läppbalsam – i alla fall för Torsten. Jag brukar smörja in läpparna innan jag ska sova och eftersom Torsten sover med mig i sängen så hoppar han alltid på mig när jag skruvar upp burken. En gång märkte jag att han hade börjat gnaga på en förpackning i sovrummet, haha. Så när jag skulle fota dessa produkter så ville han inte lämna mig med dom själv.

IMG_1232

Alla Eos läppbalsam är fria från parabener, gluten och petroleum. Dom finns att köpa HÄR (klick). (ad-link)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hahahaha älskar. Min hund ÄLSKAR också eos-läppbalsam!? Hunden gick iväg och var tystare än vanligt. Hittade honom så luktade hela hunden jordgubb 😉

  Mathilda Lundberg 2016-10-05 15:57:46 http://qqueeenofdistaterr.tumblr.com
  Svara
 • alltså du bara rockar din nya blogg!!! perfekt variation på inlägg
  välskrivet men ändå personligt me glimten i ögat. Vet du har mycket på gång så bra jobbar me att hålla bloggtempot uppe! älskar dock dina tutorials o saknar lite? lätt mig så mycket från dom hehe
  trevlig fredagkväll från trogen bloggföljare och ung mamma

  emma 2016-09-30 21:10:27
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej Emma!
   MEN HALLÅ, vilken kommentar – tusen tack. Har väntat på att någon ska påpeka förändringen här inne. Så roligt att du gillar det 😀 Ang videos så kommer det att komma, håll ut. STOR KRAM

   Elin Johansson 2016-10-02 20:10:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!