MIN FREDAG

God morgon underbara ni!

Har ni vaknat än? Jag sov till halv 11 ungefär och jag har drömt två jättekonstiga drömmar i natt. Jag drömmer liksom inga mardrömmar men jag drömmer inga roliga drömmar heller, haha – väldigt oklart. Igår hade jag en väldigt intensiv dag och det började med att jag var på tillträde för att få nycklarna till min nya lägenhet. Jag var nervös som bara den innan, jag kunde inte riktigt förstå att den är min.

Processed with VSCO with a5 preset

Efter allt jag gått igenom detta år och inte riktigt haft en trygghet så känner jag en enorm lättnad. Jag ska göra denna bostad till min borg och den sista pusselbiten är snart klar. Målaren kommer in på måndag och jag flyttar den 11/10 tror jag. Då kör jag igång min flytt-vlogg. 

elin1

Efter det var jag på ett snabbt möte och därefter sprang jag till Celina för att få iordning på mina naglar. Jag valde något helt otippat denna gång, ett par vinröda, ballerina naglar. Jag älskar dom, så nöjd!

Därefter jobbade jag non stop på salongen med kunder. Jag hann inte sitta i två sekunder på hela dagen samt så glömde jag min kamera hemma så blev inga bilder tyvärr. Men det var kanske lika bra eftersom jag tror man inte får ta med systemkameror på konserter.

Processed with VSCO with 7 preset

Jag var klar vid 20.00 på salongen och jag skulle på Justin Beiber på kvällen. Om jag inte lider av klaustrofobi innan så är det konstigt om jag inte gör det efter detta. Som tur hade vi sittplatser så det var bara att glida in snabbt och enkelt. Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att det blev lite kaos i mitt kommentarsfält – kika in där för lite underhållning om ni inte har någonting att göra 😉

Jag kom hem efter 23 igår och somnade direkt. Jag ska jobba framför datorn hela dagen, ska nog gå och kika på lägenheten som en stalker och ikväll ska jag och Annica på Social Media Party. Jag har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig. Ha en underbar lördag vänner så hörs vi senare.

PS: 

Jag har sett en del kommentarer får folk går på mig för att jag inte svarar på alla kommentarer. Ni som följt mig länge vet att jag har 1-2 dagar i veckan där jag sitter och svarar på allt jag kan. Vissa frågor väntar jag med att svara på för att sedan ta upp i ett passande inlägg. Hade jag endast haft bloggen som ett heltidsjobb så hade jag haft tid att svara på en gång. Men jag jobbar på salong 10h per dag, bloggar mellan 20.00-01.00 och försöker uppdatera så gott jag kan under dagen med t.ex Instagram, Snap osv. Att se kommentarer där ni skriver ”Är du för fin för att svara på kommentarer?” Är inte snällt kan jag känna. Detta är en av anledningarna till att jag endast ska jobba 3 dagar på salong från och med nästa år. För att jag ska få tid till mer admin (blog, instagram, vlogg, tutorials, video mm). 

Hoppas ni förstår och jag krigar verkligen på så gott jag kan. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Elin , jag jagar ett matt plommon lila/vinrött nagellack. Har du tips!? Kram

  Michelle 2016-12-04 02:39:35
  Svara
 • Grattis till lägenheten! 😀

  Sarah 2016-10-03 14:06:18 http://nouw.com/sarahj
  Svara
 • Hej! När vi ändå pratar kommentarer tänkte jag slänga in en fråga, som du får svara på om du hinner 🙂 Jo det är såhär att jag försöker bara duscha två gånger i veckan som du säger men jag känner mig ofräsch då jag upplever att håret luktar sömn om du förstår vad jag menar? Har du något tips på det? Sen upplever jag även att jag får lite finnar precis där hårfästet slutar, antar att det kan vara efter torrschampot och att man inte tvättar. Är det vanligt och finns det någon lösning?
  Ha en fin dag! Bästa hälsningar, Annie

  Annie 2016-10-02 12:47:26
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Hej Annie!
   Mitt tips är att byta ut kudd-fodralet ofta och att se till att göra rent kring hårfästet ordentligt när du t.ex tvättar av dig sminket. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-10-02 20:00:52
   Svara
 • hej Elin , du har gjort en färgning på en tidigare kund då hon gick från blond till mörkbrun röd/lila vet ej om du minns det men vore super sjysst om du kunde nämna vad för färg o nmr du använde är i stort behov utav det. Tack ?

  Sandy 2016-10-01 23:01:26
  Svara
  • Svar på Sandys kommentar.

   Hoppas du är superschysst och betalar för den informationen som alla frisör – kunder får göra.

   ErikaJ 2016-10-26 23:08:30
   Svara
 • Såg precis din senaste video. Du pratade om ditt hår i ansiktet, varför gör du inte laser bara?
  Kram Emma

  Emma 2016-10-01 18:21:17
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Vet du, jag har tänkt på det. Men jag trodde inte man kunde göra det i ansiktet då laser inte tar på tunna/fina ljus hårstrån? Vet du något om det? Kram Elin

   Elin Johansson 2016-10-02 20:03:03
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Det är iofs sant. Helt rätt av dig men jag har fått för mig att det kan finnas bättre maskiner nu å kanske enstaka ställen som har dem som man kan göra alla typer av hår. Googla upp det 🙂 jag kanske är ute å cyklar ? Hoppas inte. Kram

    Emma 2016-10-03 14:20:39
    Svara
 • Men herregud! Alltså är man så stor bloggare som dig är väl väl iprincip omöjligt att svara på allas kommentarer? Ush blir så trött, handlar ju knappast om att du på något sätt skulle anse att själv är för fin. Läser man din blogg är det faktiskt ganska uppenbart att du är väldigt ödmjuk som person och absolut ingen som anser dig finare än någon annan!

  Blir faktiskt lite irriterad, på vilket sätt tycker man som läsare att man har rätt att kräva ett svar från dig angående hur man ska klippa sig, vad man ska använda för produkter mm? Vill man ha svar på sådana frågor rekommenderar jag faktiskt att man frågar en frisör lokalt där man bor! Plus att du skriver ju enormt mycket inlägg med produkttips, inspiration med färg + frisyr mm (använd sökfunktionen liksom!!!) Är ju liksom omöjligt att ge privat rådgivning till alla dina läsare, det tycker jag verkligen inte är något konstigt att du inte har möjlighet till.

  Tips; vill man hitta en bra frisör i sin lokala stad så är Google din vän! Finns massor med sidor med omdömen och liknande och massa frisörsalonger som har instagram-konton! Eller om du ser någon som är snygg i håret på stan, fråga vart hen går! Behöver faktiskt inte vara svårare än så. Hittade min egen frisör via en tjej i plugget för några år sen och kunde inte vara nöjdare!

  Kram Annie

  Annie 2016-10-01 15:41:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!