PLATINUM LOB

IMG_1443 IMG_1444

KAN VI PRATA OM DENNA SNYGGA MÄNNISKA?

I veckan hade jag fina Felicia hos mig. Jag ser så mycket höstkänsla när jag gör dessa looks. Lika väl att en mörk, mustig hårfärg kan vara det snyggaste jag vet tillsammans med en hög, beige polo-tröja så är denna platina blonda lika magisk. Vi går mycket i svart och mörka färger på hösten och vintern så en ljus ”in your face” hårfärg. Känner man sig lite låg i höstmörkret så är denna look någonting för dig.

IMG_1447

Fördelen med Felicia är att hon är väldigt ljus i sig själv vilket gör att jag endast behöver slinga henne ljus. Jag slingar både tunna och lite tjockare slingor, packat i hela håret och sedan tona in hela håret i en kall (ljus) ton. Jag klippte en standard lob med långa längder samt fönade ut hela håret med en rundborste. Jag plattade även in topparna för att få en mjukare kant. Denna färg tar fram hennes magiskt blåa ögon också, om ni la märkte till det 😉

Så avundsjuk, jag vill också! 

IMG_1437

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättetuff frisyr. Passar så bra med en extremare färg när man har en mindre extrem frisyr. Väldigt matchat.

  ERIKAJ 2016-10-06 16:13:09
  Svara
 • Hej! Såg att jag råkade kommentera på din gamla bloggportal så vet inte ifall du fick min fråga så ställer den här med. Jag har naturligt blont hår och du verkar vara väldigt duktig på just blont hår och därför undrar jag om det finns något jag kan göra för att få en kallare ton i håret eller bara ljusa upp det lite, utan att bleka det?Kram Malin

  Malin 2016-10-02 19:33:42
  Svara
 • Vad snyggt. Hoppas ni hade kul på festen. Visste inte du hade hund o den är jättefin. Älskar den rasen. Har funderat på en själv. Bodde vi nära skulle jag görna vara hundvakt. Nu har grannen 2 jack russel riktiga clowner o vad jag gillar dom så roliga. Springer ibland så fort så det plötsligt blir en kullerbytta kramis fina.

  maria 2016-10-02 11:51:40
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Tack snälla 🙂
   Jaa, han är fin min hund. Roligt att din granne har hundar i alla fall.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-10-02 20:01:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!