KAN VI PRATA OM BEHÅRING?

HEJ VÄNNER!

Jag satt och kollade på karlar med skägg och snubblade på den smörstekta Zayn Malik ak känd från gruppen One Direction. Det slog mig hur mycket skägg, behåring gör på en kille. Kolla här: 

zayn

MED ELLER UTAN? Kommentera gärna 🙂

Samma kille men två helt olika utseenden tycker jag. Han är ju så söt på båda bilderna men jag hör till dom som gillar skägg och en snygg frisyr. Hur är ni? Tycker ni om honom med eller utan behåring? Jag vet flera killar som ser 100 gånger bättre ut med skägg eller en lite längre frisyr. Det måste vara samma sak för oss tjejer när vi väljer kortare, längre, mörkt eller ljust hår? Eller?

Jag kör för behåring!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Utan skägg ser han ut som en kaxig förortskille medan med skägg som en trygg framtida äkta man….

  ERIKAJ 2016-10-06 16:01:01
  Svara
 • Skägg alla dagar i veckan. Jag har aldrig sett pappan till mitt blivande barn utan skägg (varit ihop i sex år). 🙂

  Sandra 2016-10-06 06:01:17
  Svara
 • Med skägg! Min sambo som är 31 ser ut som en liten pojk dem få gångerna han rakar av det. Har förbjudit honom att raka av det, hehe!

  Matilda 2016-10-03 23:03:24 http://nouw.com/thatsmystory
  Svara
 • Elin! Kan inte du berätta hur man får den perfekta blonda färgen i håret? Vilka blonda färger/nyanser finns det? Hur ska man gå tillväga för att få dem?

  E 2016-10-03 16:41:23
  Svara
 • Nej nu kan jag faktiskt inte hålla med dig, hehee. Jag gillar kortklippt (helst snaggat) och diggar skägg men gärna stubb (så jag kör på vänstra ;);)!)
  Bra exempel på hur stor skillnad ens val gör för utseendet i sin helhet! Tycker du är bra på att variera både män och kvinnor som exempel i inläggen 🙂

  Lovisa 2016-10-03 16:19:21 http://www.skinbusters.se
  Svara
 • Jag säger också med! Inte nödvändigtvis på alla karlar, men definitivt på Zayn och många med honom. Bl a min egen man. Han fick ett mycket mer moget och ruffigt utseende sen han odlade skägg. (Förvisso kom skägget till av en förfärlig sjukhusvistele utomlands, men inget ont som..)

  Annika 2016-10-03 15:44:48
  Svara
 • Med behåring! Mycket manligare! Han är söt, men ser ut som en liten pojke på vänstra bilden 🙂

  Katrin 2016-10-03 13:39:58
  Svara
 • Vart är din snygga ljusgrå kappa ifrån som du har på dig idag?! ?

  Lisa 2016-10-03 09:54:18
  Svara
 • Lagom är bäst 😉 Jag gillar någon dags skäggstubb som river lite skönt mot ens hud och gärna en snygg frisyr med lite längre hår. Men jag har svårt för väldigt håriga bröst, armar etc. Men det är ju tur att vi alla tycker om olika.

  Hille 2016-10-03 09:23:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!