SÅ FÅR DU REDA PÅ VAD DIN HUD BEHÖVER

IMG_1542 IMG_1557

Nu kanske ni undrar vad jag har i mitt ansikte?! Ni vet hur mycket jag älskar hudvård och att jag är väldigt noga med vad jag använder. Jag försöker dricka mycket vatten varje dag, rengöra och använda rätt produkter. Men hur ska man veta exakt vad man ska använda? Jag var förbi Yves Rocher på Sergelgatan 21 och gjorde en hudanalys med hjälp av en Skinanalyzer.

Den mäter av hudens elasticitet, fukt, struktur, pigmentering, talg och lyster. Hela testet tar ca fem minuter och jag satt som på nålar och ville veta svaret.

IMG_1547

Jag tyckte det var så fascinerade att se huden på skärmen och Isabelle som gjorde testet på mig berättade att jag har en kombinerad hud som är lätt yttorr. Det menas att jag måste boosta min hy med massor med fukt. Hon såg att jag är duktig på rengöring och att dricka vatten – men sämre på att verkligen återfukta huden. Hon berättade för mig om jag kände en ”stickig” känsla när jag lägger hudkräm så är det ett tecken på att man har ”yttorr” hy.

IMG_1558

Jag rekommenderar alla att springa till närmaste Yves Rocher butik och göra en kostnadsfri hudanalys med hjälp av Skinanalyzern. Personalen kommer då ge dig expertråd på hur just du ska ta hand om din hy. Du kommer även bli rekommenderad hudvårdsprodukter som kommer passa bara dig, hur lyxigt är inte det?! Under perioden 4-31 oktober kommer dom även att ha ”Skindays” där du som kund får handla 3 produkter och endast betala för 2.

Jag ska testa mina nya, skräddarsydda produkter så återkommer jag om resultatet. Så spännande!

I samarbete med Yves Rocher!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Först vill jag bara fråga vilken nyans du har på din nars multiple duo stick samt vilken sephora du köpt den ifrån?
  Sen tänkte jag också fråga om frisyrer. Är det så ”ute” med en mer uppklippt Bob? Liknande som Victoria Beckham hade för flera är sedan. Vet att ”lob” är väldigt populärt fortfarande man kan va kul med en kortare variant också.
  Tacksam för svar!

  Gabriella 2016-10-05 11:59:47
  Svara
 • Gud va spännande!!

  Carola 2016-10-05 09:54:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!