TIPS PÅ EN ROSA KOFTA

GOD MORGON!

Men hur mår ni idag? Jag mår bara bra. Jag har flängt runt som en galning hela veckan, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Jag släppte in målaren i måndags för att börja måla min nya lägenhet och jag håller på för fullt med att alla leveranser ska komma i tid och jag borde börja packa. Eftersom jag sålt det mesta så är det mest kläder, produkter och köket som måste i lådor. Men i helgen ska min bästis hjälpa mig och sedan på tisdag FLYTTAR JAG IN! 

Denna vecka består mestadels av pressevents, planering och få iordning på allt. Men vet ni, i eftermiddag ska jag och Annica åka på inrednings-cardio. Jag behöver köpa nya glas och lite smått och gott. Både jag och Annica har blivit galna i allt som är i sammet. Jag har precis beställt ett par rosa gardiner (haha), ni får se dom sen – det kommer bli så snyggt.

IMG_1594 IMG_1596

Men på tal om rosa. Hur fin är inte denna stora kofta från Valerie? Tröjan jag har under är från Bik Bok.

Sen har jag ett problem: 

 • Jag klarar inte av halsdukar? Jag och min kära vän Felicia pratade om det igår. Jag äger ingen halsduk och jag tycker inte om att bära det. Dels för att jag har så mycket hår, så jag känner mig som Simba i Lejonkungen – NEJ. Sen om jag har håret under så kommer stylingen formas om (med tanke på att vi är varma på kroppen). Jag vill verkligen ha en halsduk, det är så snyggt men jag vet inte hur jag ska göra. GE MIG TIPS!

IMG_1604 IMG_1592

Nu ska jag tok-jobba framför datorn och sedan åka iväg på en presslunch, sedan träna med Emelie och därefter ska jag på inrednings-cardio. Hoppas ni får en underbar dag. PS: SNART KOMMER MIN FÖRSTA FLYTT-VLOGG 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vart kommer polotröjan ifrån ? ?

  Madeleine 2016-10-14 21:21:08
  Svara
 • Hej Elin! Först och främst vill jag säga att din blogg ger mig så mycket inspiration och väldigt bra tips.

  Det skulle vara riktigt kul att få ta en del av utlottningen av dessa produkter du inte har användning av.

  Angående halsduk så kan man använda det när man har en snygg uppsättning, då förstör man inte formen på håret. Du kan kanske även ha håret över halsduken om du ska ha nedsläppt hår.

  Hannen 2016-10-09 00:56:33
  Svara
 • Köp en halsduk ändå så kan du ju använda den när du har håret uppsatt ? 🙂

  Nathalie 2016-10-06 15:13:15
  Svara
 • Har du testat en scarf istället för halsduk? De är ju lite tunnare men jag tycker det inte blir så Simba-aktigt av det 😉 Sedan finns det ju lite tunnare halsdukar också ifall det funkar? 🙂 kram och lycka till med flytten 🙂

  Ida 2016-10-06 14:53:57
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Jaa, det har jag faktiskt. Men grejen är den att jag vill ha en halsduk just för att det är så kallt 😉 Så blir scarf lite kallt kan jag känna. Ska kolla runt lite på olika alternativ. Tusen tack 🙂 Trevlig helg. Kram

   Elin Johansson 2016-10-07 16:54:44
   Svara
 • Hej Elin!
  Det låter som en toppen idé.
  Jag skulle gärna vilja vara med i uttlåtningen

  Dilek 2016-10-06 14:05:32
  Svara
 • Hej Elin!
  Det låter som en toppen idé.
  Jag vill gärna vara med.

  Dilek 2016-10-06 14:02:03
  Svara
 • Skulle vara superkul om du lottade ut produkterna ❤️

  Linn 2016-10-06 14:00:54
  Svara
 • Hej Elin. Låter som en underbar idé med lottningen. Hehe har aldrig tur!! Men jag har en fråga! Hur gör du med ditt hår när du sover. Hur bevara du lockarna? Kram du är fantastisk försätt med det du gör!

  Mirela 2016-10-06 13:45:41
  Svara
 • JAAAA så kul att lotta ut dina produkter som ej kommer till använing, jag är på! ❤️

  Emma Nilsson 2016-10-06 12:11:10
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vara med i utlottningen, tycker det var en jättebra ide istället för att slänga dom ❤️

  Anki Johansson 2016-10-06 11:47:10
  Svara
 • Tycker det verkar kul att du lottar ut sakerna!!

  Frida 2016-10-06 11:27:24
  Svara
 • Hej Elin Lotta ut är väl en toppen Idea ,jag vill vara med
  Sen har jag en liten fundering har du en kall ombre och kalla längder
  Använder du silver shampo eller maria Nillas perl inpakning .
  Snälla rara svara det är väl kanske något liknande på Annica
  Jag är nu väldigt varm i hårbotten i dag typ gulldig undrar om man kan lägga en ren 7 a kram kram

  Anna 2016-10-06 11:14:57
  Svara
 • Köp en tunn cashmerehalsduk – väldigt varm och stör inte håret 🙂

  Malin 2016-10-06 09:42:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!