PRETTY, FUN AND FEARLESS

IMG_1667

HEJ VÄNNER!

I veckan fick jag ett pressbud från CIATÉ som innehöll ett läppstift, en ögonskuggspalett och en ”Makeup Melter”. Jag älskar designen på påsen, så söt verkligen. Jag har mest förknippat detta märke med nagellack, jag hade ingen aning om att dom hade smink. Jag vet att deras nagellack är väldigt populära så därför måste sminket vara bra också hoppas jag. Nu i höst lanserar dom nya ögonskuggspaletter som innehåller 9 olika skuggor i ljusa och mörka färger. Dom kommer även med mjukgörande läppstift som ger näring och reparerar torra läppar.

IMG_1668

IMG_1670

Kolla in denna palett? Jag har inte hunnit testa den än, men det står högst upp på min TO-DO-LIST. Just denna heter ”The Pretty Palette” och kostar 449 kr. Vill ni kika in den så finns den att köpa HÄR (klick – adlink)

IMG_1671

Jag testade läppstiftet i färgen ”Sweethearts”. Den kostar 215 kr och finns att köpa HÄR (klick-adlink). Jag blev lite förvånad hur krämig och mjukt stiftet var. Den kändes som ett lyxigt läppbalsam med pigment. Jag fick testa en ljusrosa vilket gjorde det svårt att se hur pigmenterad stiftet är. Men läpparna blev jätte-mjuka och passa perfekt nu till hösten.

IMG_1678

Väldigt nöjd måste jag säga. Men jag ska testa ”Makeup Melter” ikväll tänkte jag. Det är alltså ett rengöringsbalsam som behandlar ögonlock, fransar och läppar. Den ska skonsamt ”smälta/lösa upp” makeup och därefter ska man enkelt kunna torka bort makeupen. Spännande, någon som redan har testat? Om ni vill hinna testa den innan mig så finner ni den HÄR (klick – adlink).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ciate’s läppstift formula är en favorit för mig, köpte några från deras colab med Olivia Palermo och dom nyanserna är mina höst favoriter! Krämiga och håller länge!

  Jess 2016-10-08 16:24:57
  Svara
 • Hej fina du!
  Älskar din blogg! Har följt dig nästan sen början på din grymma karriär! Du är bara så sjukt grym!
  Men till ett problem jag har, jag fyller snart 26 och dom första djupa rynkorna har kommit.. har alltid haft ett stressfyllt jobb sen jag började jobba så det är väl naturligt. Men vet att du har gått och gjort botox förut och jag undrar om du kan rekommendera dom du gick till? Är så rädd att gå till någon som inte kan sin sak och gör fel, älskar att du delar av dig med det lite ”ytliga” för det känns som tabu att prata om men jag är desperat nu haha! Och älskar dom tipsen så man får möjligheten att gå till någon som är grym! Trevlig helg och kram!

  Elin 2016-10-08 09:22:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!