BEAUTY BRUNCH 2016

IMG_1854

HEJ ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!

Jag har haft världens bästa söndag. Jag var bjuden på en brunch som arrangerades av Silja Line, Lumene, Shiseido och min duktiga tjej Annica. Det var flera härliga influenser där och vi hade verkligen så trevligt. Det bjöds på en helt magisk brunch, jag åt ingen frukost för jag tänkte det borde vara en brutal buffé – tro mig: DET VAR DET!!!

IMG_1814 IMG_1811

Allt smakade så gott och det fanns så mycket att välja på. Jag testade nästan lite av allt, MUMS!

 IMG_1819

IMG_1821

Under tiden vi åt så fick vi information om dom nyheter som respektive märke kommer med just nu. Jag visste verkligen inte att Shiseido var topp 5 äldsta smink-märket i världen – så häftigt.

IMG_1837 IMG_1832

Lumene kommer med en helt ny serie som är helt flytande. Den vackra och grymma make-up artisten Mariela Sarkima var där och introducerade oss om alla nyheter och jag vill bara hänga med henne för hon är så inspirerande.

IMG_1825

Efterrätten var inte att leka med!

IMG_1848

Jag är så glad att jag kommit Annica så nära på sistone. Hon är en helt fantastisk tjej med ett hjärta av guld.

IMG_1809 IMG_1808

IMG_1867 IMG_1859

SEN VET NI!!!

Jag sneglade snabbt i goodie-bagen vi fick med hem och vi fick en lyx-kryssning av Silja Line – HUR LYXIGT? Jag vill åka till Riga eller Helsingfors känner jag. Vad tycker ni? Så peppad!

Tusen tack för en underbar söndag och alla härliga människor som var där. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin!
  Oh, how nicely You have written about me, TACK!!! Made me blush. <3 Definitely want to hear Your comments when You get to test the Invisible Illumination -products properly. 🙂

  Puss,
  Mariela

  Mariela Sarkima 2016-10-11 16:29:30 https://www.facebook.com/MarielaSarkimaBeauty
  Svara
 • Blusen!!! Vart är blusen ifrån?

  Emilie 2016-10-09 22:04:45
  Svara
 • Hej snygga du!
  Har en fråga 🙂
  Jag har långt, lockigt, ofärgat mellanbrunt hår. Men börjar bli ganska trött på det och tänker att kanske en ny hårfärg skulle piffa upp det. Jag tänker mig en mörkare kall/neutral brun färg (iaf inga röda pigment). Eftersom jag är en fattig student känner jag inte att jag kan lägga så mycket pengar på ett frisörbesök och undrar nu om du har tips på ngn bra toning till ofärgat hår och hur man lyckas bäst med det själv? Funkar färgbomber även på ofärgat hår?

  Ps. Jag vet att du inte tycker man ska färga själv hemma, men en toning (inte intensivtoning) kan väl inte skada, eller??

  Stora kramar & TACK för världens bästa hårblogg!!

  Ebba 2016-10-09 21:12:01
  Svara
 • Hej jag skulle vilja åka med dig , jag är en sliten tvåbarns mamma med barn med särskilda behov . ?✊?????

  Anna molitor grinerg 2016-10-09 20:44:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!