FLYTTVLOGG #1

GOD MORGON!

JAG HAR FLYTTAT!!!!!!! Nej, men ni förstår inte hur lycklig jag är. Dock så är det kaos i nya lägenheten, men nu ska jag bara pyssla på så det blir fint. Det kändes så konstigt när jag vaknade upp idag, men härligt på alla sätt som det bara går. Jag vloggade självklart igår och ni får hänga med när jag packar och flyttar in alla saker i nya lägenheten.

På fredag kommer mina älskade föräldrar från Gävle hit med min köksö, gardinstänger och allt som ska monteras. Pappa ska hjälpa mig att montera soffbordet och tv:n med mera. Så bor jag lite i kartonger just nu men det gör verkligen ingenting för jag är HEMMA – på riktigt.

Jag hoppas att ni tycker om vloggen. Sen är jag glad att ni är med mig på denna resa. Många av er har följt mig länge och vet hur mycket som hänt sista tiden. Jag har bott i Stockholm i 7-8 år och har i snitt bott i 8 lägenheter, ägt två men annars har jag hyrt i andra hand hela vägen. Det är tufft att bo i Stockholm och som ung är det ännu värre, speciellt med boende. Känner någon igen sig?!

IMG_1261

Detta är en av anledningarna till att jag jobbar röven av mig varje dag, att säkra min framtid. Nu kommer ni bara få se roligheter framöver, WEEI!! Nu ska jag springa till salongen och jobba hela dagen 🙂 Ikväll ska jag träna och därefter hem igen för att gå igenom 100 flyttkartonger. Ha en underbar dag vänner, ni är bäst 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Riktigt rolig vlogg, och du verkar vara en störtskön tjej! Stort grattis till lägenheten.

  Milla 2016-10-16 07:02:27
  Svara
 • Kul vlogg och grattis till lägenheten <3. Kom bara på en sak lite såhär plötsligt – skulle vara kul att se en hudvårdsrutinvideo på din kanal! Du har så fin hy 🙂

  josefin 2016-10-15 00:15:37
  Svara
 • Hej Elin. Skulle verkligen behöva din hjälp! Har ett typiskt skandinaviskt hår med fina hårstrån, men får höra av frisörer att det är rätt tjockt och i bra kvalite. Mitt problem är att det alltid blir stripigt nere vid topparna/luggen. Har haft långt hår med samma problem och har nu klippt av det så att det går lite nedanför skulderbladen men det blir ändå stripigt trots att det är nytvättat! Det ser så himla fult ut bara.. Har du några tips? Kram!! <3

  Lina 2016-10-13 23:42:42
  Svara
 • Du är för skön att kika och lyssna på ”man ba haj haj” (8:47)
  Grattis till en superfräsch lägenhet! Gällandes förvaring så skulle jag köra trosor, strumpor, BH, linnen, tröjor, mjukbyxor, träningskäder i lådorna inne i sovrummet och köra handdukar, textilier i walk-in-closet. Jag skulle överväga att kanske bara ha upphängda kläder på ena sidan (förslagsvis den långa på högra sidan enligt filmvinkel), då det fanns stång på båda sidorna och då istället kanske kika över alternativ för hyllor/hurts/byrå på vänstra sidan. Ofta (läs jag) är min lite tidspressad när man ska klä på sig då är det skönt att snabbt kunna se vad som finns i garderoben och det kan bli knepigt precis som du sa när det hänger kläder på båda sidorna. Skafferi i hallen, varför inte…vi lever på 2000 talet 🙂 go for it.

  Du lägger upp din vlogg väldigt bra, känns geniunt, personligt som man sitter mittemot och äter en egen bagel. Ser fram emot #2 !

  Helen 2016-10-13 20:11:03
  Svara
 • hej! kan du inte göra vlogg om LUSH-produkter, vad gillar du dem? har du använt såna? hur är hårprodukterna därifrån?

  Johanna 2016-10-13 19:25:52
  Svara
 • Vad fina gardiner? vart är dom köpt?

  Marte 2016-10-13 19:00:03
  Svara
 • Grattis till flytten! Lägenheten sur ut att vara superfin! vart är dom fina gardinerna i sammet ifrån som du visar?

  fanny 2016-10-13 18:52:28
  Svara
 • Vad fint det var i nya lägenheten!! Ska också flytta snart och fick så mycket inspiration när jag tittade på din vlogg! Älskade färgen på väggarna! Med garderoben hade jag gjort så att jag lägger trosor, strumpor och sånt i garderoben som är i sovrummet så är det mer tillgängligt och kläder och finare plagg som hängs upp i walk-in closet:en. Lycka till och hoppas vi får följa med när du inreder! ?

  Michelle 2016-10-13 13:14:14
  Svara
 • Så kul att få hänga med när du flyttar! 🙂 Vart är dom fina gardinerna ifrån? Kram

  Malin 2016-10-13 13:13:07
  Svara
 • va härligt! Satt o såg din vlogg me min 7 månaders!
  grattis!har ännu inte hittat dit men känslan när man känner,de här är hemma är helt fantastiskt!
  lycka till vidare!!
  ps ja har en lampa i sovrummet som heter la fayette från ellos den ger jättefint sken!

  emma 2016-10-13 09:29:46
  Svara
 • Grattis till lägenheten. Hoppas nu vi för följa hur du inreder. Är så intresserad av inredning o smink. O din vovve är jättefin. Lycka till fina du o tack för bra blogg.

  Maria 2016-10-13 08:48:19
  Svara
 • Åh vad roligt! Ser jättefin ut och jag blir så avundsjuk. Stort grattis, det är du värd!

  Tina 2016-10-13 08:28:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!