LJUS – BEIGE – BLOND – LOB

HEJ VÄNNER!

Tusen tack för all respons på min första flyttvlogg. Det var så roligt att filma den och idag kommer även mamma och pappa hit från Gävle och ska hjälpa mig att montera allt. Självklart filmar jag idag med, så håll utkik. Men igår jobbade jag på salongen hela dagen och det var så skönt att bara få stå och färga hår. Mina kunder är så härliga att hänga med och dom ger mig så mycket energi, tack för att ni finns 🙂

Men jag måste visa er min brutalt vackra kund Emelie. Vi klippte en lob innan sommaren och nu har den verkligen växt ut till en kortare mellanlängd. Emelie ville också få ett ”höstigare” intryck men ändå fortsätta vara blond.

IMG_1928

FÖRE

IMG_1930

EFTER

Hur fint? Som ni ser så har jag endast bytt ton på hela håret. Det är egentligen inte så mycket mörkare utan jag har lagt en ny bottenfärg som går ner lite mer än normalt (för hennes längd). Jag valde att lägga en lite varmare bottenfärg och hennes ljusa längder färgade jag kallare tillsammans med en toning som är en varmare beige blond.

IMG_1934

Jag har klippt håret i en ”vanlig” lob. Jag valde att behålla längderna fram och gav håret en liten uppklippning. Jag brukar tycka det blir snyggare att klippa upp håret pyttelite för att stylingen blir mycket luftigare då. Sen för er som har lite tunna/fina hårstrån (som Emelie) är det bra att lätta upp längderna lite. Jag stylade håret med en Ghd Curve Creative Curl Wand (KLICK- adlink).

Vill ni veta hur jag stylar mina kunders lob:ar så har jag gjort en video på det tidigare. Ni kommer till inlägget HÄR (klick).

emelies IMG_1943

Hon passar så sjukt bra i denna look. En vacker, fin och smart tjej SKA ha ett snyggt hår – så är det bara 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag undrar om du kanske kan tipsa om sprayer/andra knep som hjälper mot eller döljer utväxt? 🙂 🙂

  Linnéa 2016-10-18 13:22:47
  Svara
 • Heej Elin! Måste först säga att du verkligen är superduktig på vad gör!

  Jag är 15 år och har helt ofärgat långt hår. På senare tid har jag varit sugen på att klippa det kortare ungefär lite längre än nyckelbenen. Jag vill ha det lite kortare framme vid ansiktet så borde jag klippa upp hela håret? Eller ska man köra allt jämnlångt? Och sedan har jag varit så sugen på att få en lite kallare ton på håret och har varit inne på slingor men har sedan kommit fram till att det vore smidigare för mig om jag inte fick någon utväxt. Så vad ska man göra för att inte få någon utväxt, tona det eller går det överhuvudtaget göra någonting?
  Hade varit så kul om du svarade, hoppas allt går bra med flytten. kram

  Anonym 2016-10-15 23:47:14
  Svara
 • Åhh Elin jag behöver din hjälp! Är så fruktansvärt trött på mitt hår. Jag är blond, född som det men har blonderat det ljusare. Min naturliga hårfärg är väl typ lite råttfärgat om du förstår vad jag menar. Nu har jag iallafall en ganska kall ljus blond hårfärg. Älskar att vara blond och det är den hårfärgen jag passar i men nu har min feta hårbotten gått så långt så jag seriöst funderar på att färga håret mörkt bara för att slippa skiten.
  Som sagt lider jag av extremt fett hår, har alltid gjort så länge jag kan minnas. Under en period i min tonår tvättade jag håret varenda dag vilket kanske inte hjälpte direkt men nu försöker jag tvätta det som OFTAST var tredje dag men det gör absolut ingen skillnad. Tvättar jag håret på kvällen börjar det bli fettigt på eftermiddagen dagen efter. Det värsta är inte att det blir fettigt så snabbt utan HUR det ser ut när det blir fettigt. Hör hur andra klagar på sitt fettiga hår och det enda man ser är att det är lite platt. Mitt hår när det blir fettigt (och då menar jag liksom dagen efter tvätt) ändrar TOTALT färg, det blir typ orange-färgat, vid rötterna i princip brunt.
  Har du något tips på vad man kan göra? Jag ÄLSKAR min hårfärg när det är nytvättat men hur det ser ut dagen efter får mig att inte vilja gå ut. Torrschampo gör inte någon större skillnad heller då det endast tar i rötterna och gör en liten skillnad på volym och suger åt sig lite fett men längderna är ju fortfarande gul-orangea!
  Börjar bli desperat och hittar jag ingen annan utväg färgar jag antingen håret mörkt eller börja tvätta håret morgon och kväll.

  Therese 2016-10-15 18:51:47
  Svara
 • Sexigt och elegant på samma gång!

  ErikaJ 2016-10-14 09:33:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!