ÄNTLIGEN FÅR JAG BERÄTTA

GOD MORGON MINA VÄNNER!

Nu får jag äntligen avslöja att jag är ny i juryn för Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017. När jag fick förfrågan så blev jag väldigt överväldigad och det var ingen tvekan att tacka ja. Jag testar så enormt mycket produkter och jag måste själv säga att jag tror att jag är klippt och skuren för detta jobb. För er som inte vet vad SBCA är för någonting så är det Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Om i handlar t.ex på nätet och ser en liten symbol på flaskan ”vinnare av SBCA” så har den produkten röstats fram som vinnare av juryn.

Det som är roligt denna gång är att det är 10års jubileum och galan kommer gå av stapeln den 20 april 2017. Jag är glad och det ska bli så enormt roligt. Jag älskar att testa nya produkter och verkligen finna guldklimparna i denna enorma skönhetsindustri.

sbca

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Grattis till din plats i juryn! Jag är ganska ny läsare på din blogg men kommer titta in här ofta framöver! Jag är lite nyfiken på hur din hudvård ser ut?
  Tack på förhand!

  Emilia 2016-10-15 14:46:20
  Svara
 • Vad roligt!! Grattis!! <3

  Nathalie 2016-10-15 13:18:12 http://naatly.se
  Svara
 • Grattis Elin! Det är ju jättestort! Du är den perfekta kandidaten 🙂

  nathalie 2016-10-15 09:48:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!