HAR NI TESTAT ATT STYLA HÅRET MED EN CREME?

GOD MORGON!

Jag hoppas ni har sovit gott och haft en underbar helg. Jag jobbade som en gnu igår och fick så mycket saker gjort. Allt har liksom hängt efter i och med flytten. Men jag var tvungen att piffa till mig igår för att känna igen mig och passa på att testa en ny styling crème.

IMG_2003

ORIBE – Airstyle Flexible Finish Cream (länk) 429 kr

Detta är en crème som man applicerar i torrt hår direkt efter styling eller dagen efter. Den ska ge en flexibel struktur, den ska också vara återfuktande samt ge en silkeslen finish.

IMG_1996 IMG_1991

Jag lockade håret med en 32 mm locktång (klick – adlink). Jag lämnade 5-7cm av toppen utanför tången för att få det lite ”skitigare”. Sedan tog jag en klick av cremen och drog igenom fingrarna i hela håret. Jag borstade inte ur lockarna med en borste utan endast cremen och fingrarna.

Jag måste säga att jag alltid varit skeptisk till styling i krämform för oftast tynger det ner och gör att man inte kan dra igenom händerna i håret. Jag tycker om styling som är lätt, jag vill att håret ska leva och röra sig snyggt när man går. Vill man ta i håret under dagen så ska det inte vara en hinna av produkter som stoppar det.

IMG_1987

Just denna creme gjorde ett jättebra jobb till håret. Lockarna höll hela dagen och håret är fortfarande mjukt och följsamt. Men priset… Jag vet att Oribe’s produkter är dyra men över 400 kr för en kräm på 50 ml. Visserligen kommer denna produkt räcka länge men ändå. Jag älskar vad den gjorde med håret, en ny favorit i hyllan för mig.

Våga testa krämer och vaxsprayer som styling, den vanliga hårsprayen är lite 2008 kan jag känna 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej.

  Har länge funderat varför mitt hår blir som svinto i bakhuvudet efter 2-3 dagar utan tvätt, då jag inte färgat sönder det eller inte använder värmetänger onödigt mycket.

  Och svaret fick jag sist jag var hos frisören. Egen brunn. Metaller i vattnet.

  Har du tips på schampo/balsam jag kan använda varje tvätt? Tvättar håret 2-3 ggr i veckan. Fick tips om detox som jag kan använda mellan varven iallafall.

  Håret är även svårt att reda ut när det är blött. Får inte den där härliga känslan av nytvättat hår :/

  Hoppas du har tid att svara.

  Mvh Sanna

  Sanna 2016-10-19 10:44:27
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har en fråga till dig som jag jättegärna vill ha svar på!
  Det är så att jag har färgat mitt hår svart i ungefär 5 år men nu vill jag gå tillbaka till mitt bruna hår (min naturliga hårfärg är brun)
  Jag undrar lite om det är en väldigt långprocess även om man ska gå ifrån svart till mörkbrun?
  Jag undrar även om det är dyrt?
  Kram!

  Josefine venger 2016-10-19 09:54:09
  Svara
 • Vart är din blå blus ifrån ?

  Mikaela 2016-10-18 22:07:58
  Svara
 • Hej Elin! Jag har sett att Maria Nila har kommit ut med en ny färg i deras färg inpackningar. Jag funderar på den nya färgen Vanilla. Jag brukar annars använda deras silver men vilken skillnad kan jag räkna med om jag använder Vanilla? Tack för en bra blogg 🙂

  Emma 2016-10-17 13:59:30
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja den är väl ganska garanterat mer varm (gul) i färgen… som glassen fast utan svarta prickar. 🙂

   ErikaJ 2016-10-17 15:50:49
   Svara
 • Kan du snälla tala om vart man kan köpa ORIBEs produkter i Sverige?
  Har vitt utomlands de senaste åren & köpt produkterna, nu är dem slut & jag kan inte hitta dem någonstans. Panik!!!!

  Julia 2016-10-17 10:57:51
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ett tips är väl kanske att klicka på länken i inlägget så leder den till iaf ett ställe där du kan köpa oribe. Så du slipper få panik!!!!

   eeh 2016-10-18 17:35:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!