HAR NI HÖRT TALAS OM ”BERUN” HÅRFÄRG?

IMG_1953

GOD MORGON!

Jag är kär… i detta hår. Jag har visat er Savannah flera gånger men det är så roligt att göra hennes hår. Även att få umgås några timmar med denna skönhet är inte fel det heller. Under hela hennes hår-resa så har naturlig skönhet präglat timmarna hos mig. Jag vill att hennes egna bruna hårfärg ska vara i fokus men att förstärka och förtydliga vissa delar.

Den största skillnaden är att jag klipper lite mer av hennes hår varje gång. Vissa gånger lägger jag en mörkare bottenfärg och vissa gånger använder jag hennes egna. Denna gång ville jag ha lite mer kontraster och ”slingkänsla” på helheten.

savannah

Jag valde att markera frampartiet med några ljusare slingor. En mörkare (kallare) botten och låta hennes längder vara hasselnöt’s-varma. Jag vill ha en blandning av beige och brun, en ”berun” helt enkelt 😉

Jag har fönat hennes hår med rundborstar, förstärkt lockarna med en 32 mm locktång (klick-adlink) samt fixerat med vax-spray (länk – adlink). Visst blev det fint? En perfekt färg till hösten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Så fint verkligen. O vilken fin blus hon har. Måste vara toppen o få gå till dej o bli fin rena förvandlingen. Kram.

  Maria 2016-10-20 01:49:25
  Svara
 • så fint djup du får till i alla färger!!

  och sån motivation ja fick nu att städa köket för att sen se din nya flyttvlogg?

  emma 2016-10-18 20:38:44
  Svara
 • Som en BERUN-hårig ängel

  ErikaJ 2016-10-18 20:07:47
  Svara
 • Hej finaste du. Har en fråga o det jag undrar är hur du kan få ditt löshår att se så lent och inte trassligt ut? Har själv löshår men det är verkligen så torrt och kan inte ha platt för det ser bara så trassligt ut och det blir så tovigt. Allt typ klumpar ihop sig så måste typ borsta håret varannan sekund, såå jobbigt.Använder inpackning oså men hjälper aldrig och har typ testat 100 olika, även bytt shampoo och balsam. Ditt hår ser ju så dröm ut. Vad gör duu??? Kram!

  Emilia 2016-10-18 19:27:06
  Svara
 • Är du säker på att den inte är breige? ?

  Caroline 2016-10-18 17:43:36
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hahah det kanske den är 😉 försökte vara lite påhittig – haha. Vi får komma på brun/beige smeknamn tillsammans 🙂

   Elin Johansson 2016-10-18 17:53:16
   Svara
 • Var kommer blusen ifrån?

  Cecilia 2016-10-18 14:14:48
  Svara
 • Hej! Jag undrar om du har lite tips på sprayer/andra knep som hjälper mot eller döljer utväxt? 🙂 🙂

  Linnéa 2016-10-18 13:25:28
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   jag är inte elin men ja letade själv igår efter en… och för mig lutar de mot lernberger stafsing root camoflage dark blonde? ska även ge lite fyllighet där de är tunt..
   de ska även finnas ett mineralpuder som heter colorwow.. om du elin mot förmodan får ett ögonblick över hade de varit fantastiskt me en input om detta men förstår som sagt att du är busy .
   annars återkommer ja under denna rubrik när ja testat root camoflagen så kanske ja kan va lite till hjälp!kraaam

   emma 2016-10-18 20:44:54
   Svara
   • Svar på emmas kommentar.

    Hej igen! Jag hittade sprayen du tipsa om inne på kicks och provade på handen… och det SVED TILL. Vet inte om det ska vara så men nu efteråt har jag ett rött litet märke på handen. Kan vara jag som inte tål den men det kändes inte så bra. Så du vet ifall du tänkte köpa den!

    Linnéa 2016-10-23 00:11:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!