Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FLYTTVLOGG #2 – HUR LÅNGT HAR JAG KOMMIT?

HEJ MAGISKA MÄNNISKOR!

Hoppas ni mår bra. Jag sitter och äter frukost samt jobbar igenom lite mail. Idag är det kunder på salongen som gäller för mig så jag gjorde klart min flyttvlogg nummer två igår. Visste ni det att jag publicerar alltid klippen först på YouTube så vill ni ha stenkoll samt en notis på när nästa klipp kommer så prenumerera direkt HÄR (KLICK-LÄNK).

Jag hoppas ni tycker om denna flyttvlogg och är det någonting ni undrar över så är det bara att kommentera. Ha en underbar dag, PUSS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Du verkar vara så himla härlig Elin, kul o följa dig under din flytt! Jag undrar vart du köpt gardinskenorna som du fäst i taket?

  Natta 2016-10-20 07:49:48
  Svara
 • Vart har du köpt sovrums gardinerna ? Jättefina 🙂

  Linda 2016-10-19 20:06:54
  Svara
 • Känner du till ngn bra frisör i Gbg? Färgning av brunt/grått/vitt hår (jag) och mellanblond som vill ha askblonda slingor ( min dotter)?
  ❤️ Bra blogg

  Pia Ekman 2016-10-19 19:59:06
  Svara
 • Hej Elin!

  Kan du inte ge dina bästa tips för att behålla en riktigt kall, nästan silvrig nyans?
  Var hos frisören för en vecka sen och då gjorde hon en riktigt kall nyansering, men nu två tvättar senare
  så har den nästintill gråa färgen släppt.. Har goldwell soft color v10 hemma som jag tänkte köra med, men
  har du några andra produkter som du rekommenderar för att jag ska få behålla den silvriga färgen?

  Mvh

  Emmi 2016-10-19 15:24:08
  Svara
 • Blir alltid lika glad över din blogg o dina vloggar! Lycka till med din fina lägenhet! ?

  Sara 2016-10-19 15:12:17
  Svara
 • Det där kommer bli jätte snyggt när det är klart.
  Dock tycker jag tv:n hamnade konstigt mitt i rummet. Hur ska man kunna kolla på den när man sitter i soffan? Eller är den en sån som går att dra ut från väggen och vinkla?

  Maria 2016-10-19 10:27:45
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Tack snälla 🙂 tv:n är placerad direkt framför soffan så det blir toppen. Ser nog konstigare ut på kameran. Det går att vinkla den också 🙂 stor kram

   Elin Johansson 2016-10-19 10:37:48
   Svara
 • Hej Elin!
  Har skickat ett mejl till dig men vet inte om det har hamnat i skräppost eller så men hoppas på att du läser och kan hjälpa mig för jag vet inte vad jag ska ta mig till med mitt hår, är så ledsen över det. Kram Malin

  Malin 2016-10-19 09:11:45
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin! Jag svarar tyvärr inte på frågor via mail. Om du har en fråga så kan du invänta en frågestund eller testa att ställa din fråga i en kommentar – så svarar jag i mån av tid 🙂 Det bästa är att prata med sin frisör om man har problem då personliga frågor om sitt hår är svårt för mig att besvara. Lycka till! KRAM

   Elin Johansson 2016-10-19 10:11:00
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Hej igen, insåg att jag glömde länken så här är den men du vet ingen duktig frisör/ frisörer som skulle kunna hjälpa mig? för förstår att du kanske inte kan. Kram Malin

    Malin 2016-10-20 09:19:37 http://nouw.com/malines
    Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Tack för svar, då vet jag iaf varför inget svar på mejl har kommit. Problemet är att jag gick till frisören som jag gått till tidigare förra fredagen och färgade/blekte håret men det slutade med att jag ser hemsk ut med skarpa kanter ca 1 dm ner från hårbotten.

    Visade en bild på hur ditt hår ser ut och sa att jag ville ha mitt hår så. Hade innan mörkblont med något ljusare toppar sen 1 år gammal blekning och nu ville jag ha balayage med ljus kall färg och mörkare botten med mjuk övergång så att jag inte har några varma toner kvar då jag i mig själv har guldig/röd nyans. Men frisören tyckte istället att vi skulle göra slingor och jag litade fö hennes omdöme. Efter att hon satt i ett antal slingor så ifrågasatte jag om det inte skulle bli väldigt skarpa kanter och mycket rött då hon började slingorna 1 dm ner och bara tog hälften av håret (vanliga folie slingor) och undrade om vi inte skulle göra resten med balayage modellen istället men det tyckte hon inte skulle bil bra så hon gjorde hela håret. I slutet la hon i en ash toning som gjorde blekningen blå aktig i nyans.

    När allt var klart så såg jag skarpa kanter framtill och sa att jag tyckte det blev för kraftig kant men hon sa den skulle gå bort efter några tvättar, det har den inte gjort och har fått bilder tagna baktill och det är ännu värre där. Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till,kan inte se ut så här i håret, har kanter runt hela huvudet, och slingor i röda och kalla blonda nyanser så liknar en röd sebra i håret och jag känner verkligen inte för att gå tillbaks dit… fick besöket i födelsedags present så känns jätte tråkigt och studerar så kontot är inte överfyllt precis. Hoppas på att du kan hjälpa mig på något sätt! KRAM
    (länkar min blogg där jag lägger upp några bilder på hur håret ser ut).

    Malin 2016-10-19 16:05:13
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!