FAVORIT BORSTEN SOM DÖDSKALLE

IMG_2131

KAAAAAN vi bara prata om nya designen på min favoritborste från HH Simonsen? Självklart är det en limited edition men jag är helt kär. Jag måste stå framför spegeln för att kolla på borsten när den drar igenom håret.

Det jag älskar med dessa borstar är att man kan borsta vilket hår som helst med den. Har du det tjockaste, tovigaste eller tunnaste håret så fungerar den. Jag använder den alltid till att borsta ut stylade lockar med.

IMG_2135

För priset under 200 lappen så kan man alltid köpa fler borstar. HH Simonsen gör ofta ”limited edition’s” och man blir väldigt glad att borsta håret med stil. Den kostar 159 kr (HÄR – länk). Finns i tre olika looks, kika in dom – perfekt att ge i present/julklapp också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!

  Har en liten fråga angående borstar! Jag använder själv en i trä och tycker den är kalasbra. Har läst på flera ställen att plastborstar sliter mycket mer på håret än naturligt material som trä. Jag använder min i trä mer pga av miljöskäl än för hårets skull. Vad tänker du om det?? Vet du om det är sant att håret slits mer av plast eller är det något du märker av själv?

  Gillar din blogg, den är asfräck! Vilka jävla skills du har med färgning och klipp, en riktig magiker. Thumbs up!!

  Amanda 2016-11-08 12:04:26
  Svara
 • Såg att du hade så fina stövlar in inlägget innan . Var har du köpt dom ? Ha en trevlig helg.

  Mia 2016-10-21 22:04:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!