GUIDE – CONTOUR EFTER DIN ANSIKTSFORM

con-2

HEJ VÄNNER! 

Jag satt på Pinterest och fann denna bild på hur man gör contouring för just din ansiktsform. För när man tänker efter så gäller inte samma teknik på alla ansikten, men det har jag absolut inte tänkt på – hade ni? 🙂

Jag kan typ aldrig välja vilken ansiktsform jag har. Ibland känner jag att jag är rund, men även tillsammans med diamant och en hint av fyrkantig käke – haha. Så för mig känner jag det blir en intressant contour:ering 😉 Vilken ansiktsform är ni?

IMG_1450

Det är många som frågade om denna skönhet från NARS (klick – länk). Jag har den i färgen ”Flamenco – Oahu” för er som undrade. Jag använder dock bara den mörka delen för att jag tycker mer om concealer till dom ljusa delarna. Men jag älskar konsistensen och hur tonen blir, så en klar favorit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Gör det klassiska och kolla rakt I en spegel och tar en eyeliner och rita runt din ansiktsform. Det brukar vara lättare att se former när man ser dom på ett konkret underlag!

  Jess 2016-10-24 17:16:57
  Svara
 • Tror jag är oval och oblong…

  ErikaJ 2016-10-22 18:17:23
  Svara
 • Ja det är svårt, tror jag är en mix av inverted triangel/ hjärta, påminner lite om Lily Cole.
  Håller med föregående skrivare, gör en sminkning av vardera och se vilken som känns bäst, posta gärna bilderna här 🙂

  Helen 2016-10-22 17:32:06
  Svara
 • men om du testar o gör 3 olika contour en för rund en för diamant o en square och fotar se sen vilken som framhäver dina drag bäst? ja står mellan rund oval o diamant .. funderar på o göra de själv??

  emma 2016-10-22 10:29:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!