NYTT HÅR FRÅN HAIRTALK

IMG_2188

I fredags var jag hos Emelie på Hairtalk Extensions och fixade mitt hår, jag hade längtat så mycket. Framförallt för att hänga med Emelie men också för att få ett fräschare hår. Ni som följde mig på Snapchat (StyleElin) såg nog hur fint mitt eget hår har blivit. Jag vloggade hela den dagen så i veckan kommer det en vlogg från i fredags 🙂

hairtalk

Ljuset var verkligen inte vänligt att jobba med kan jag lova. Allt blev gult och det var bäcksvart ute så hoppas ni har överseende med det. Ska ta bättre bilder i dagsljus senare i veckan 🙂

Men (t.v) så har vi förebilden med mitt Hairtalk hår i. Mitten är mitt egna hår, helt galet va? Lika så bilden (t.h) är all me. Jag satt och kollade på den bilden och tycker jag ser så oskyldigt söt ut – haha.

IMG_2218

Jag ville köra på hel-blonda längder denna gång. Jag har 40cm, 5 paket, ett paket 613/18 och resten nr 25. Dom är doppade i silver och vissa i regular/brown. Håret är ca 3-4 cm längre än mitt egna men betydligt fylligare. Hur fint blev det inte? Jag blev så nöjd men lika nöjd när jag märkte att mitt egna hår blir bara finare och finare. Pimpa upp det fina jag redan har helt enkelt 🙂

Vill ni boka tid hos Emelie så kontaktar ni henne på [email protected]!

hairtalk1

Det var väldigt många som frågade mig, överallt vart mina kläder är ifrån. Polo-tröjan är från Zara, Skinnkjolen är också från Zara, skorna är från Scorett.

Jag frågade Emelie lite frågor om Hairtalk i min vlogg som jag tror ni kan dra nytta av, missa inte den längre fram. Nu ska jag ha kalas för Torsten som fyllt år. Tänk att min fina son fyllde 5 år i fredags, stora killen. 

KOM NI IHÅG DENNA BILD 😉

mg_6204

Jag hade 60cm för ett år sedan. Det var SÅÅÅÅ mycket hår. Jag älskade håret jag hade här men det blev för mycket till slut, haha. Ska jag gå tillbaka till detta någon gång tycker ni ? 🙂

hairtalk hair

Den största skillnaden jag ser på dessa bilder är vikten, haha 😉 Helt sjukt när jag satte bilderna bredvid varandra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej Elin 🙂 Jag skall sätta i hairtalk-extensions på lördag. Det rekommenderas ju att man skall använda deras produkter för att ta bäst vara på löshåret, men jag ser att du ofta tipsar om andra typer av schampo/balsam etc. Vad tänker du om det?

  Åsa 2016-11-14 21:40:28
  Svara
 • Hej! Har ersatt min plattång med en varmluftsborste , är det lika dåligt för håret?:)

  Kati 2016-10-24 01:05:12
  Svara
 • Åhh va fint!! Hur länge hade du haft i ditt ”gamla” hår allt som allt? Min frisör har inte hört talas om att man doppar håret i det du säger silver och regual/brown dom använder också hairtalk.. Vad blir skillnaden på den sista färgen? Har själv 4 paket i 40 cm 613/18, 613, 2 st 20. Kan tycka att förgen blir något ”mörk” samtidigt smälter den fint in i mitt egna ☺️
  Tack för du tar dig tid och gör vloggar älskar att titta på dom ❤️

  Mariana 2016-10-23 21:30:43
  Svara
 • Har du tips på hur man kan förlora många kilon:)? ifall du själv har gått ner mycket!
  Tack

  Maja 2016-10-23 18:20:23
  Svara
 • Hej Elin!

  Ja vilken ’viktresa’ du gjort! Känn dig riktigt stolt över detta!
  Sååå snygg du är i denna hårlängden, passar din nya kropp perfekt 🙂
  Pussa på Torsten från mig!
  Stor kram

  Christine 2016-10-23 12:40:38
  Svara
 • Du har så fint hår själv. Vrf vill du har förlängning?

  Ksttis 2016-10-23 11:55:57
  Svara
  • Svar på Ksttiss kommentar.

   Tack så mycket 🙂 För att jag vill förbättra det jag redan har samt ser jag det som en styling-hjälp. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-10-23 18:04:49
   Svara
 • SNÄLLLLAAAAA VAD ÄR PRISET? Vad betalde du? för jag vill ha ungefär lika mycket och har samma längd,
  hoppas du kan svara, jag bor inte i sthlm men vill åka till sthlm till emelie för göra detta men vill veta pris, och du kanske kan säg ca pris,, så jag får ett hum om hur mycket det är?
  Hur länge håller det till man behöver gå tillbaka igen?

  Annelie 2016-10-23 10:50:14
  Svara
 • Hej Elin

  När det kommer till Hairtalk, jag undrar hur det är att ta hand om det håret ifall man inte har tid,?? tänker på att göra det men är det jobbigt att ta hand om och tvätta! måste man stajla det för det ska se bra ut? kan man sätta upp håret?

  Kram

  Miranda 2016-10-23 10:46:37
  Svara
 • Har du barn?

  Lina 2016-10-23 10:45:07
  Svara
 • Kul att ditt naturliga hår skött sig bra där under. ?

  Jag har alltid tyckt att gränsen går vid midjan vilket redan är långt. Sen är det bara onödigt och ger illusion av en extremt lång överkropp. Min syster hade så och jag klagade och hon blev sur. Men sen klippte hon sig långt senare och blev så nöjd.

  ErikaJ 2016-10-23 10:14:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!