PIFFA UPP HÖSTEN MED SMYCKA

I samarbete med Smycka

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni? Jag mår bara bra. Jag har fått en förkärlek till vinrött och för att maximera min förälskelse så är silvriga smycken pricken över i:et nu i höst känner jag. Jag tycker om stilrena smycken som kan användas både till vardag och till mer festliga tillfällen. Eftersom jag har långt hår så är hängande örhängen mitt självklara val. Visste ni att hängande örhängen förstärker käklinjen?!

IMG_2249IMG_2255IMG_2250

Alla smycken kommer från Smycka och serien ”August”. Dessa örhängen finner ni här (LÄNK-KLICK) och kostar 1000 kr. Jag kände att löven får symbolisera hösten. Så fina, stilrena och passade mig perfekt!

IMG_2236-2 IMG_2260

Är det någonting jag alltid använder är det armband. Jag älskar tunna kedjor med en liten detalj på. Att vika upp tröjan, låta armbandet falla lite snyggt när man rör på sig är så vackert tycker jag.

Detta armband finner ni här (LÄNK-KLICK) och kostar 399 kr

IMG_2234

En nyhet för hösten är denna kryss-ring som är justerbar. Den kostar 490 kr och ni finner den här (LÄNK-KLICK). Håll kolla på Smycka’s hemsida (LÄNK-KLICK) för mer inspiration. Jag kände att hela kombinationen kändes så jag och passar perfekt för min vinröda crush i höst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Så fin!!

  Johanna 2016-10-26 11:01:34 http://josun.devote.se
  Svara
 • Hej fina Elin!
  Jag är väldigt sugen på att sätta i löshår och som den slaviska läsare av din blogg man är, är jag självklart sugen på just Hairtalk. Jag har gått till samma frisör i ca 1 år nu och trivs väldigt bra med henne. Hennes salong erbjuder dock inte hairtalk utan hårförlängning i två olika metoder, keratinvax (kommer inte på fråga) och tape. Jag frågade om dem inte har hairtalk och om inte, varför? Fick till svar att hairtalk är ett tapehår precis som alla andra och att deras salong har tapehår från Toupema Belgal vilket i princip är samma sak. Jag misstror inte min frisör på något sätt, men det dyker upp lite frågetecken i mitt huvud då tapelöshår hos dem skulle gå på ca 5000-6000kr. Hairtalk kostar ett par tusen mer, det måste ju vara något som skiljer dem åt som gör att hairtalk är så pass mycket dyrare? Hur ställer du dig till detta? Vad är tapehår från toupema belgal? Tacksam för svar och stort tack för en otroligt lärorik blogg. Kram Madeleine

  Madde 2016-10-25 23:46:34
  Svara
 • Var är din tröja från? Sjukt fin! ?

  Evelina 2016-10-25 17:50:15
  Svara
 • Hej!

  Skulle du kunna skriva vad du tycker om ”dafni” hårfön. Kanske inte kallas hårfön mer fönkam.är så osäker om jag ska investera i ännu tång.

  Tusen tack för svar!!!
  Med vänliga hälsningar sarah

  sarah 2016-10-25 16:06:36
  Svara
 • Kan du tipsa om de bästa plattångerna enligt dig? 🙂

  Carro 2016-10-25 15:37:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!