ETT EFTERLÄNGTAT BESÖK

GOD MORGON VÄNNER!

Hur mår ni? Jag mår bara bra, extremt mycket jobb nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag ska till salongen snart och jobba som och senare ikväll ska jag på ett event på Haymarket. Det är lansering av Chevaleresk (Måns Zelmerlöw & Alexander Wiberg) nya serie. Ska bli jättetrevligt 🙂

Men igår hade jag en kund till mig som jag inte träffat på flera år. Jag har nog inte rört hennes hår sedan hon var liten så jag blev så glad när hon kom till mig igår. Hon har slingat håret blont i alla år och var nu sugen på att testa någonting mer ”pimenterat” och tekniskt.

IMG_2291

Här har vi Saga innan. Ett typiskt blont, slingat hår med en ”pyramid” klippning som jag brukar kalla det. Det är när håret lägger sig som en triangel över kroppen och har noll form. Saga ville behålla längden men jag kände att hon behöver en frisyr som passar henne. IMG_2293

Här har vi resultatet. Oftast tror folk att, klipper man upp håret så blir det tunnare?! Nej, så är inte fallet. Jag klippte ca 2cm på längden och därefter formade om hela håret i en mellanlängd men med ett sluttande framparti.

saga

Hon är så vacker denna tjej, helt otroligt. Hennes klar-blåa ögon bara poppade upp när bottenfärgen och den beige/varma tonen på håret kom fram.

IMG_2297

Jag jobbade med en mörk rå/kall bottenfärg. Blandade olika ljusa och mörka slingor i en balayage-teknik och därefter tonade in håret i en beige/moccca mörkblond ton. Hur fint blev det inte? Vilken skillnad va 🙂

sagabeforeafter

Hoppas ni får en underbar dag vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tar du nya kunder nu??!

  Jessika 2016-10-27 22:25:47
  Svara
 • Härlig färg!!
  Kanske för att jag själv har samma 😉

  ErikaJ 2016-10-27 11:54:09
  Svara
 • Hej!
  Sååå snygg hon blev!!! Wow!

  Men hur gör du när du gör henne från ljus till mörk? Förpigmenterade du eller är det någon speciell färg eller tänker du att hon var tillräckligt guldig i håret så det blir bra att lägga dessa färger direkt?? Tack för en riktigt bra blogg!

  Charlotte 2016-10-27 10:39:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!