SÅ FÅR DU TEXTUR I DITT HÅR

HEJ VÄNNER!

Vet ni, igår stängde jag ner livet. Jag jobbade på salongen och därefter åkte jag hem till min bästis och åt pizza framför Idol. Jag kände att nu måste jag ta det lugnt. Jag stod och sminkade mig och kände att jag inte ens kunde hålla sminkborsten rakt, då är det dags att tagga ner lite. Det var helt fantastiskt skönt att bara vara, en kväll med inga måsten.

Denna vecka har varit helt fantastiskt rolig. Det har varit mycket event, träffat så mycket roliga människor och det har varit fullt ös med kunder på salongen. Men i helgen ska jag bara ta det lugnt, jag ska in lite på salongen både idag och imorgon men annars är det lugnt.

MEN, jisses vad jag babblar. Jag har testat två produkter från Moroccanoil som presenterades på eventet (klick) som jag var på förra veckan. Jag passade på att testa dom när jag skulle på festligheter i torsdags 🙂

IMG_2421

Den ena är en ”TEXTURE CLAY” som hjälper till att definiera din styling med. Den används t.ex när du har lockat håret och vill att lockarna definieras mer – mer textur helt enkelt. Det har blivit väldigt populärt att styla håret (kort som långt) med olika krämer och jag måste faktiskt säga att jag börjar tycka om det. Den ger en matt yta och håret blir inte klibbigt eller fett.

Jag tyckte om denna jättemycket. Den doftar jättegott och ger stylingen en helt annan look.

IMG_2365

Jag tar en klick och värmer upp i båda händerna (gnugga mot varandra). Sedan kramar jag med händerna in i håret, drar igenom och går lite på känn. Den innehåller stadga så jag upplevde faktiskt att lockarna höll sig snygga länge.

IMG_2423

MEN: Det jag inte tyckte om var när jag sedan under kvällen borstade ut lockarna: Nästan att jag kände att luftigheten försvann. Inte att håret blev fett men den luftiga känslan när jag borstar ut lockarna inte fanns där längre. Förstår ni?! Sen att håret blir lite för matt. 

IMG_2351

Ser ni hur mina vågor blir mer markerade? Jag testade även ”DRY TEXTURE SPRAY” som är en spray. Om ni tänker en volym-spray för längderna. Den ger mycket textur, rätt mycket stadga och håret kan kännas lite strävt. Denna gillade jag, håret blir lite ”torrare” och därmed luftigare.

Jag kombinerade dessa två igår. Jag använde först ”CLAY” och kramade i längderna och därefter gick jag och sprayade sprayen upp och ner i hela håret. Det funderade kanon!

IMG_2379 IMG_2370

Här har vi min magiska tröja igen, missade ni det så finns den HÄR (klick-adlink). 

Har ni ett tunt/fint hår så kommer ni älska ”Dry Texture Spray”. Ni kommer känna att håret blir 2 gånger tjockare och väljer ni att locka några delar så blir även stylingen fylligare. Sprayen kostar 249 kr och clay:en kostar också 249 kr. Produkter kommer säljas på t.ex frisörsalonger, ELEVEN.SE (adlink) och Lyko.se inom kort – hål utkik där 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilken storlek har du i kläderna från Nakd? Är de normala i storlekarna?

  Therese 2016-11-01 15:54:34
  Svara
 • Hej Elin! Hoppas allt är bra! Vill börja med att säga – grym blogg! 🙂 Jag har en önskning, nyligen köpte jag hem en CeraWand locktång, konformad 32-19 cm i hopp om att kunna göra snyggare och annorlunda lockar med den jämfört med plattången, men jag får inte till det! Finns det någon möjlighet för dig att kanske göra en video där du visar hur man får till snygga, lite busiga lockar med en sådan locktång? 🙂
  Ha en fin dag! //Sofia

  Sofia 2016-10-30 10:30:03
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Elin!

   Jag tycker du är sjukt inspirerande! Din kunskap och ditt utseende!! Vilken talang du har. MEN.. jag har en fråga som jag skulle vilja att du besvarar.. jag har färgat hår sen många år tillbaka alltså blekt, hårfärg toning o allt.. både hemma o frisör. Har tunt och kort hår då mitt hår slutat växa typ. Behöver tips på schampo balsam olja inpackning eller vad jag nu skulle behöva? Jag är 23 år gammal o är blond i mig själv men är brun nu men håller på att bli ljusare. Vart svart o alla möjliga färger. Använt löshår och you name it. Du känner säkert till detta.. SNÄLLA svara 🙂

   Johanna 2016-10-30 19:54:57
   Svara
 • Älskar och läsa din blogg. Är det bra för håret med kokosolja? Ska man ha det som inpackning eller ha det i längderna? Mitt hår är torrt och förstört efter alla blekningar jag gjort genom åren. Vill få lenare hår då inte mitt balsam tillför den fukten jag är ute efter. Vad tycker du om joico k-pak serien?

  Nattis 2016-10-29 23:01:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!