NYHETER FRÅN MARC JACOBS BEAUTY

HEJ VÄNNER!

Jag hoppas ni mår bra och att ni har en fin helg tillsammans. Jag tänkte tipsa er om lite smink-nyheter från Marc Jabobs. Jag var på ett underbart event hos VASS PR i veckan där vi fick klämma och känna på alla nyheterna och jag fann några favoriter som jag måste visa er.

IMG_2321 IMG_2318

IMG_51721

Träffade bland annat på denna, oförskämt vackra människa – Linn. 

IMG_2312

Trio i fina människor fick man dricka ett glas bubbel med.

IMG_2454

Nu kommer vi till magi i skönhetsform. Jag tar testat två produkter som jag är helt galen i. Hela veckan har jag längtat till att få sminka mig på morgonen 🙂

– Alla nyheter från Marc Jacobs Beauty heter ”About Last Night” och presenterar exklusiva limited edition-nyanser som passar perfekt för en sprakande utekväll.

– Paletten heter ”About Last Night Style Eye-Con No.20”. Det är en guldig palett i begränsad utgåva, (SKYNDA SKYNDA) som innehåller 20 olika nyanser: Sex matta, 10 skimriga samt fyra iriserande. Tanken bakom paletten är att lätta kunna gå från vardag till fest med en och samma palett.

IMG_2437

IMG_2432

Jag har använt paletten hela veckan och det var längesedan jag blev så kär i en hel palett. Oftast gillar man några skuggor av en palett och sedan några av en annan. Oftast blandar jag flera paletter när jag sminkar mig men jag kunde mixa allt med denna. Jag testade en guld/bronsig look i fredags och jag kände att denna sminkning blir standard hos mig på vardagar.

IMG_2452

1. Basen – Lägger jag längs globlinjen som bas.
2. Inner & Yttervrån
3. Pyttelite precis i yttervrån för intensitet
4. Denna lägger jag precis på ögonlocket. 

marcjacobs

Det jag tycker mest om är skuggorna är v-ä-l-d-i-g-t pigmenterade. Den kostar 950 kr och finns att köpa hos Sephora.

– MARC JACOBS RE(MARC)ABLE Full Cover Foundation (Color: Bisque Gold 29)

Även fast jag är lyckligt lottad att ha fin hy så älskar jag ändå helt täckande foundation. När jag använder lättare täckning så känner jag mig inte sminkad på något vis. Men det finns en skillnad på täckning och täckning – jag vill att huden ska lysa igenom och att det ser naturligt ut. Jag har hört att just denna skulle täcka varenda liten spot i ansiktet, tro mig – DET GÖR DEN. På bilderna använder jag denna foundation och det som förvånade mig mest var att den är så dryg. Jag är van att ta rätt mycket på beautyblendern men jag skulle ha tagit hälften.

IMG_2445

Vet inte om ni ser, men huden blir verkligen så len och är ni ute efter en foundation som är helt täckande men ändå ger huden lyster så är detta ett hett tips från mig. Den är hög-pigmenterad och om jag måste säga en nackdel så måste jag använda lite mer solpuder eller contouring för att det ska hända någonting i ansiktet.

Den kostar ca 500 kr och finns på Sephora.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • ååååh, alltså den paletten är så fiiin!

  Isabelle 2016-11-01 10:30:51 http://www.isastar.se
  Svara
 • Hej! Åh Gud vilken fin palett, hade den kommit ut i alla Sephora butiker?såg den inte i Göteborg 🙁
  Tack för en fantastisk blogg! Kram

  Evelina 2016-10-31 01:32:52
  Svara
 • Ska ta mig till Sephora imorgon och spana in produkterna, superfina! En fråga om den foundation du skriver om, är den återfuktande? Vill hitta en heltäckande, men jag har normal mot lite torr hy. Måste alltid hitta foundation som är krämig och återfuktande så att det inte blir torrt och det känns som om huden krakelerar. Hoppas du förstår vad jag menar:) Tack för en toppenbra blogg!

  Hanna 2016-10-30 21:58:25
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna 🙂 Tack snälla, vad roligt att du tycker det.
   Jaga, gör det.
   Jag vet inte riktigt men den är inte uttorkande – snarare tvärtom. Jag har en blandad hy med torra partier och upplever inte att den torkar ut alls – plus att den är krämig och dryg.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-01 16:03:37
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Tack snälla för svar! Åkte på en dunderförkylning och har legat nedbäddad i sängen. Men imorgon hoppas jag kunna ta mig ut och till Sephora!

    Hanna 2016-11-03 16:08:20
    Svara
 • Hej Elin! Först och främst vill jag bara tacka dig för en fantastisk blogg, läser flitigt varje dag 😉 jag har en fråga. Jag har typiskt nordiskt, blont, rakt och ganska tunt. Mitt hår blir fett & flottigt väldigt snabbt. Måste tvätta typ varannan dag. Detta gör att min hårbotten blir torr pga att den utsätts av så mycket vatten. Ska nu köpa nytt schampo, och undrar om du har något bra tips på ety schampo som håller håret fräscht länge?
  Kramkram

  Frida 2016-10-30 20:57:31
  Svara
 • Hej Elin!
  Älskar din blogg! 🙂
  För ett tag sen så postade du en film på snapchat där du velade mellan två olika stövlar, ett par svarta och ett par i gammelrosa(?!). Jag undrar var dom är ifrån? Blev helt frälst i dom ljusa! Fortsätt med det du gör, din blogg är min absoluta favorit! Det är lite roligt med att vi bor i typ samma område 😉 Du verkar vara en sån superhärlig tjej!

  Kram

  Ebba 2016-10-30 12:19:16
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba!
   Tusen tack 🙂 Så snällt av dig
   Jaaaaaa, jag väntar in om. Dom är från Prime Boots – FAST VÅRKOLLEKTIONEN 2017 så dom går inte att få tag på tyvärr (ÄN). Jag kommer uppdatera er direkt när jag vet vart dom går att köpa.
   Kramar

   Elin Johansson 2016-11-01 16:05:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!