DAFNI HAIR STRAIGHTENING BRUSH

IMG_2507

GOD MORGON! 

Hoppas ni mår bra. Jag tänkte testa en produkt tillsammans med er idag. Det var så längesedan jag satt ner i en ”vanlig” video och ni har frågat mycket om just den här produkten så nu kör vi. Jag har testat Dafni – Hair Straightening Ceramic Brush som är en plattningsborste med tredimensionell keramisk yta. Den jobba med en grad på 185 grader och ska göra håret rakt snabbt och enkelt. Just den här borsen har fått stor publicitet och jag har längtat efter att få testa den, ni får kika på videon och se vad jag tycker samt hur bra är den egentligen?!

IMG_2533

Hoppas ni tycker om videon och är ni sugna på att klicka hem en egen borste så hittar ni den HÄR (länk-adlink).

IMG_2527

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • vart är din fina tröja ifrån 🙂

  bella 2016-11-07 01:02:35
  Svara
 • Kan du inte testa den på någon som FAKTISKT har lockigt hår så att man får en mer riktigt uppfattning?

  Katarina 2016-11-06 23:32:06
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Du kan googla och se hur andra med lockigt hår har fått för resultat. Jag tycker den ska funka på alla hår – tunt som tjockt. Därför har jag testat den på MITT hår.

   Elin Johansson 2016-11-07 00:10:32
   Svara
 • Vilket shampo och balsam är det du pratar om i videon??

  Sofia 2016-11-03 12:14:20
  Svara
 • Gillar dina videos! Skulle vara jättekul att höra vad du tycker om så kallade air stylers, rundborstar med varmluft som ska ge salongskänsla. Jag funderar själv på en sådan då jag tycker det är svårt att rundborsta och föna mitt långa hår själv. Tack för bästa skönhetsbloggen!

  Karolina 2016-11-01 20:48:57
  Svara
 • Kul produkt, vrålsnygg tröja, undra var du kan ha köpt den?

  Helen 2016-11-01 17:51:21
  Svara
 • Hej!
  Lite tråkigt med såna här tester när du själv har rakt hår. Var en annan bloggerska som också testade den här borsten även hon med rakt hår.
  Jag har kollat på billigare kopior på denna borste på bland annat Tradera och Fyndiq.
  Sen såg jag en annan bloggerska som testat denna borste. Och det fick mig att bli övertygad om att den vill jag ha.
  Problemet var bara priset på över 1600:-
  Men jag hittade samma borste på Ebay för 300:- med frakt. Nej ingen billig kopia utan originalet från Dafni.
  Själv har jag nästan midjelångt hår med självfall, ganska mycket lockar. Att platta med plattång är besvärligt och tidskrävande.
  Jag är helt såld på den här Dafni borsten. Tog inte mer än 10 minuter och mitt hår blev platt för att inte snacka om hur blankt det blev.
  Mitt hår har aldrig blivit så här blankt med vanliga plattänger som jag har provat.
  Jag kan verkligen rekommendera den här borsten. Men kom ihåg att använda värmeskydd före.

  Maria 2016-11-01 11:49:11
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hur tror du den här borsten funkar om man har väldigt tjockt hår? Jag har tjockt, torrt hår med självfall nästan till midjan. Att platta det tar ca 45 minuter… jag skulle behöva något som liksom bara tämjer det lite och ger glans, det behöver inte bli spikrakt. Tror du denna skulle passa mig?

   Emma Hällbacka 2016-11-02 11:05:37 http://emmahallbacka.se
   Svara
   • Svar på Emma Hällbackas kommentar.

    Emma: Jag kan verkligen rekommendera den. Jag har själv långt tjockt hår. Jag delade upp håret i 2 benor och det gick hur snabbt som helst att platta med Dafni borsten. Under 10 minuter. Leta efter den på Ebay så får du den till mycket bättre pris.

    Maria 2016-11-02 17:59:45
    Svara
   • Svar på Emma Hällbackas kommentar.

    Jag tror den passar dig betydligt bättre då 🙂 jag pratade lite med folk som har tjockt och lockigt hår. Dom älskar den! Kram Elin

    Elin Johansson 2016-11-02 17:39:37
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!