JULKLAPPSTIPS TILL DEN DU ÄLSKAR

HEJ VÄNNER!

Några utav er har redan sett denna magiska julklapp. Jag filmade på Snap (StyleElin) förra veckan när jag packade upp nyheterna. Om ni har svårt att finna en julklapp till din bästa kompis, syster, ”DIG SJÄLV”, mamma, flickvän etc så har jag nog det bästa tipset för en lyckad stämning på julafton.

IMG_2477

IMG_2464

Too Faced har tagit fram en ”The Chocolate Shop” som innehåller allt från 21 olika ögonskuggor, rouge och läppstift – allt i sann choklad-anda. Att bara få öppna förpackningen är en upplevelse i sig, jag tror jag gjort det mer än jag har fingrar på båda händerna.

IMG_2467toofaced

Det känns som att jag har fått ett dockhus när man var liten. Jag sitter på golvet, spänd och förväntansfull och bara stirrar in för det är så fascinerande. Självklart går det att ta ut paletten med skuggorna 🙂

IMG_2469

Den har precis kommit in på Sephora så spring och köp den direkt så har ni julklappen avklarad till den du älskar. Den kostar  550 kr. Ni kan kika in den HÄR – (klick).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej, du har ju skrivit tidigare om dina hårrutiner och att du tvättar ditt hår två gånger i veckan. Men hur gör du när du är på sol- och badsemester? Tvättar du fortfarande bara håret två dagar i veckan då, trots salt havsvatten, solkrämer mm? /Sara

  Sara 2016-11-02 15:47:20
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara!
   Precis, när jag är på sol-semester (ala THAI – två, tre veckor). Då tvättar jag håret nästa varje dag. Jag måste få bort pool/saltvattnet från håret – får panik att ha det kvar i håret. Problemet med det är att när jag kommer hem igen så tar det 1-2 månader för mig att komma tillbaka till min normala tvättschema igen. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-05 11:25:27
   Svara
 • Den dagen Sephora börjar med o sälja på Internet kommer jag fira. Oj vad jag skulle handla ja riktigt unna mej fint smink. Har hört dom ska ha det men när?

  Maria 2016-11-02 15:25:18
  Svara
 • Hej Elin! Jag har aldrig kommenterat på din blogg förut men jag känner att jag behöver ett råd väldigt snabbt ang mitt hår.
  Jag var nyligen på ett återbesök hos min frisör pga att min nyblekta utväxt (är ljusblond) blev alldeles för gul jämfört med resten av mitt hår när min frisör blekte det. Jag fick komma dit en gång till gratis, hon la i mer blekmedel och nyanserade igen med en askig toning. När det var dags att föna håret drog jag fingrarna lätt genom håret och får då med mig hår i handen, och då menar jag inte lite heller. Hela tunna lagret av överhår rök och en del runt ansiktet gick av pga blekningen.
  Dessutom hade jag fått en blå rand runt huvudet pga nyanseringen som slagit över på det området som redan blivit nyanserat. Så jag gick därifrån med blått överhår som dessutom nu är ljusare än mina längder och en hel del tappat hår. Jag har alltså ett vitt huvud med askiga mörkare längder just nu efter en tvätt. Nu vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Eftersom jag inte är sugen på att gå tillbaka eller gå och spendera pengar hos en annan frisör så går mina tankar på att försöka tona det på egen hand med någon produkt för att jämna ut det och sedan låta det vila från allt som har med färg och plattänger att göra.

  Så min fråga är alltså rekommenderar du att jag tonar håret för att jämna ut det Antingen om någon speciell färgbomb räcker eller om jag ska köpa någon toning som casting creme gloss från L’oréal Paris eller någon annan man själv kan köpa? Ge mig gärna något tips!

  Mvh desperat tjej

  Vendela 2016-11-02 11:22:24
  Svara
  • Svar på Vendelas kommentar.

   Hej Vendela!
   Först och främst, usch vad tråkigt att frisören har förstört ditt hår. När man ljusfärgar/bleker hårbotten så är det extremt viktigt att man vet vad man håller på med. Om det kommer lite färg på det redan blekta håret så går det av på fem minuter. Första felet första gången var förmodligen att färgen inte fick sitta verkningstiden ut (då blir det orange/gult. Min spontana känsla är att låta håret VILA och framförallt GÖR INGENTING SJÄLV. Det kommer inte bli bra tyvärr. Det finns ingen produkt som du kan använda hemma som kommer rädda färgen. Håret är så pass behandlat så det kommer bli helt fel 🙁 Låt håret vila, använd inpackningar, oljor och ge all kärlek till håret som möjligt och gå till en ny frisör när du känner att håret är redo.

   Jättetråkigt verkligen men tyvärr så är de det bästa du kan göra 🙁
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-05 11:38:35
   Svara
 • kan du inte göra en tutorial me den o fota??

  emma 2016-11-02 10:41:15
  Svara
 • Oooo! Den ska man nog ta och köpa i julklapp till sig själv…

  Jag har en undran! Jag har flertalet av Ghd’s locktänger och tycker dom är ASGRYMMA- men!!! Jag har ett problem.

  Jag använder mig utan ”klämman” på de tängerna som har en sådan. Och det blir ett ”hack” i håret där klämman satt mot håret (hoppas du förstår). Jag har en lob och tycker det är svårt att använda tängerna utan klämman (ex den största locktången) då håret glider ur händer på mig annars. Upplever dessutom att om jag lyckas vira håret utanpå klämman (att jag inte fäster håret mellan), så syns hacket lite iaf, att den formar håret som ligger ovanpå klämman.

  Vad gör jag för fel?!? (Använder mig utav värmeskydd)

  Marri 2016-11-02 09:24:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!