SMINKTIPS – STEP BY STEP

GOD MORGON VÄNNER!

Jag hoppas ni mår bra. Jag var på ett pressevent för ett tag sedan som Isadora bjöd in till och jag har länge velat testa produkterna som vi fick med oss men flytten svalde all min tid. Men igår hade jag en hel eftermiddag att testa, fota och göra en step-by-step look till er. Jag har testat några av dom nyheter som Isadora visade upp och vill ni veta hur jag fick till denna look så bara hänga med.

IMG_2626

isadoraisadora2

palett

Jag har använt mig utan av IsaDora Eye Color Wonderbar – 02 Smoky Eyes. Den innehåller 12 nyanser, matta, skimriga samt frostade. Den kostar 249 kr och ni finner den HÄR. Den finns också i helt NUDE, den finner ni HÄR (adlink).

1. Börja med att lägga den mörkaste skuggan i inner och yttervrån av ögat. Försök att packa färgen så mycket som du kan.
2. Blenda ihop båda skuggorna med en lite ljusare skugga (nr2 på paletten).
3. Dutta på skugga (nr3&4) på ögonlocket
4. Lägger skugga (nr1) under ögat. I mitten på underraden använder jag (nr3).
5. Jag använder en eye-liner (denna är från Kat Von D).
6. Mascara från Lumene (länk-adlink)
7. Jag använder en lip-liner från Isadora – Sculpting Lipliner Waterproof (nr28 Bare Beige) (länk-adlink)
8. Sedan använder jag ett magiskt läppstift. Det är matt men läpparna blir så mjuka, helt sjukt hur ett matt läppstift kan bli så skönt att ha på läpparna Det är från Isadora – Twist-Up Matt Lips (Nr 50 Naked) (länk-adlink) För 129 kr, ni måste ha detta läppstift.

Jag hade önskat att nyanserna var lite mer pigmenterade. Jag fick packa färgerna så mycket för att ens få fram intensiteten. Sedan kände jag att dom glittriga skuggorna inte var så glittriga som jag hade önskat. 

IMG_2622

IMG_2682

IMG_2686

Jag passade också på att testa deras nya foundation. Den heter COVER UP Foundation & Concealer och är en två i ett lösning. Men ni känner mig, jag använde concealer ändå. En jättebra foundation för 179 kr och den är väldigt dryg. Jag har använt denna några gånger och jag har inget negativt att säga alls. Lägger sig jättebra och håller trycket på salongen en hel dag 🙂 Jag blandar ”Nude och Classic”NI FINNER DOM HÄR (länk-adlink).

IMG_2654

IMG_2663

IMG_2644 IMG_2669

IMG_2647

IMG_2645

IMG_2638

Jag hoppas ni tyckte om detta inlägg ♥ Höjdpunkterna var läppennan, läppstiftet och foundation 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jöttefin sminkning. Va roligt inlägg! Gärna flera 🙂

  Carola 2016-11-03 16:06:18
  Svara
 • Men wow! Vilken body! Man ser på hela dig hur du lyser och trivs bättre med dig själv. Jag kör också på ptcenter (fast med seb) och ser fram emot att se vad som kan hända med mig och mitt välmående med hjälp av dem. <3

  M 2016-11-03 13:25:04
  Svara
 • Men ååhh SNYGGO orkar inte!! 😉 Skönt att du äntligen kan ta dig ordentlig jobbtid till inläggen istället för allt extra arbete på kvällar och helgen.

  Take care < 3

  Lovisa 2016-11-03 12:29:50 http://www.skinbusters.se
  Svara
 • Du är väldigt bra på smink, jättefint resultat!

  Själv är jag en klant. Läste din recension om Hydra Vegetal från YR och beställde hem ett kit. Bara det att jag läste inte så noga så hem kom ett paket anpassat för fet hy när jag har torr hy de luxe. Nåja. Jag provar ändå. Fukt som fukt. Eeeh…

  Annika 2016-11-03 10:20:06
  Svara
 • Hej Elin! Vad tycker du om fillers i näsan?

  Emma 2016-11-03 08:56:04
  Svara
 • Du skulle kunna jobba som sminkör, underbart. Jo en fråga. Vad anser du är snyggare om hårbotten är mörkare än resten av håret eller som hollywoodfruarna har de har ju ljust ända in i rötterna. Jag vet att det inte blir utväxt med mörkt men varför gör du det mörkare finns det någon annan anledning till det också?
  Nog många som undrar vad är egentligen snyggast.

  Bibi 2016-11-03 07:55:41
  Svara
  • Svar på Bibis kommentar.

   Hej!
   Tack snälla!
   Jag tycker det är betydligt snyggare att ha en mörkare bottenfärg och ljusare längder. Det blir ner naturligt och ansiktet får mer färg och ögonen poppar fram mer 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-05 11:23:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!