ISKALL – ASKIG BOB

HEJ VÄNNER! 

Ni känner igen Johanna vid det här laget, denna fina tjej. Hon är både en fröjd att färga, umgås med och fota 🙂 Jag hoppade in och jobbade i förra lördagen, vilket jag inte har gjort sedan jag blev utbränd för två år sedan. Men det var så mysigt att komma in på eftermiddagen och hänga på en lugn salong i några timmar – med Johanna.

IMG_2485johanna

Jag slingar Johannas hår blont. Många tror att jag he-lfärgar men det är en enorm skillnad på dessa två. Jag tycker om hår som ”lever” om ni förstår. Jag vill att hon ska vara så platinum/vit som det bara går – med hjälp av slingor. Jag vill ändå att lite av hennes egna bottenfärg ska skina igenom för att skapa en mer ”levande” hårfärg.

Jag klipper en lite längre bob, alltså att håret når över axeln men ändå inte lika kort som en traditionell bob. I och med att frisyren är så pass kompakt så är det snyggare med en slingad blond hårfärg.

IMG_2490

Jag tonar håret i en egen liten mix. Ask, violett och hint av natur – blandningen blir så fin. Tänk på det när ni jobbar med blonda hår, låt toningen få sitta i håret ordentligt. Ju längre den får sitta desto långvarigare resultat 🙂 Men visst blev det fint? Den finns ingen som passar så bra i denna look som Johanna, utstrålningen är på max.

IMG_2492

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin, har du något bra tips på produkter (schampoo, balsam, hårolja, värmeskydd) till ett hår som har självfall, är ganska frissigt och torrt.
  Mvh Emma

  Emma 2016-11-05 23:29:15
  Svara
 • Hej Elin.
  Jag har ett jätteproblem! Jag är super då menar jag SUPER tunnhårig. Och håret växer bara till en viss längd. När de väl blir lite längd på det så är det knappt något hår i topparna om man kan säga så. Dock är det inga problem med volymen! Jag har sen ett tag tillbaka färgat håret mörkbrunt och haft i clipps för att kunna ha utsläppt eller för att kunna göra någon frissa alls! Jag har många gången gått till olika frisörer och bett om slingor, för att jag har fått för mig att hårer kommer se tjockare ut om det är i olika toner. Men alla gånger har det slutat med att jag kommer ut orangehårig och ledsen och färgar der mörkt dagen efter igen.

  Snälla!! Snälla Elin! Hjälp! Kom med tips! Förslag! Vad som helst! Vad ska jag göra med mitt hår!! Älskar att ha långt hår med clipps även fast jag vet att det sliter på håret!

  Hoppas du kan hjälpa en desperat tjej!

  Sneki 2016-11-05 22:44:26
  Svara
 • Åh ställde en fråga till dig nyss, och nu förstår jag inte alls var jag ställt den någonstans för hittar den ej! Och det var antagligen inte under detta inlägg så att du inte accepterat den än, för känner inte igen inläggen här under! Så typiskt! Hur som helst, jag frågade om man kan TONA håret i en mer eller mindre hållbar färg utan att det fastnar på håret över huvud taget? Jag har min naturliga färg som jag kämpat i flera år för att få tillbaka, så vill verkligen inte förstöra den på något sätt!

  Finns det någon toning jag kan använda som håller en vecka, en månad, eller vad som helst, och som tvättas ur till 110%?

  Jag har hört att inte ens toning går att tvätta ur helt och hållet och att det alltid kommer lämnas kvar en annan nyans i håret, men vet inte om detta stämmer? Det kanske finns bättre produkter på marknaden sedan jag fick lära mig det?

  Hoppas att du har tid att svara på min fråga! 🙂 Svara gärna under detta inlägg, ifall att du ser samma fråga två gånger, för den andra frågan vet jag inte var jag ställt den! Tusen tack på förhand! Du gör ett helt fantastiskt jobb!

  Petra 2016-11-05 21:43:29
  Svara
 • Otroligt snyggt hår och färg! Hur bra håller sig en sån här färg? Behövs det mycket silverschampo för att underhålla? kram

  Nathalie 2016-11-05 17:18:05 http://naatly.se
  Svara
 • Verkligen supersnyggt!!

  Sofia Rotander 2016-11-05 10:55:32 http://nouw.com/sofiateodora
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!