TIGEREYE HAIR – ÄR DET NYA

HEJ VÄNNER!

Det var längesedan jag körde en trendspaning. Jag satt och vaskade Pinterest och upptäckte en ny hårfärg som typ är i samma familj som ”Paint-Hair-Balayage” men tanken bakom hårfärgen är lite rolig.

haircolor

Trenden som har tagit över Instagram och sägs vara den nya balayage heter ”Tigereye Hair”. Stenen står för skydd, förtroende och känd för den rika brun/guldiga färgen. Det sägs någonstans att stenen har helande krafter. En hårfärg för den som vill starta vintern med kraft, styrka och power.

hair

Tanken bakom denna hårfärg är en blandning utav brons, guld och mörkbrun. Du ska fråga efter en mörkbrun bas med målade karamell-färgade-ljusa slingor. Skillnaden mellan den traditionella balayagen är att denna hårfärg blir lite mer slingad och jag kan tycka att det blir en hint av baby-lights på vissa ställen. Det är dom pigmenterade nyanserna som är fokus i denna hårfärg och jag älskar det.

Om man känner att man vill använda mer rött, koppar eller om du är blondin och vill dämpa det solblekta så fungerar samma teknik på alla. Det är lite trist att hårtrenderna står till lite nu, oftast är det lite samma sak tyvärr. Ombre, balayage och baby-lights har tagit över hårvärlden och jag tror det blir svårt att konkurrera ut dessa bjässar till trender. Men annars är detta en frisk variant med ett roligt namn och en påhittig story bakom 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin. En fråga, kan man använda Maria nilas colour refresh shdades på sitt hår om man har hairtalks:)???

  Jesse 2016-11-07 19:20:50
  Svara
  • Svar på Jesses kommentar.

   Hej!
   Du menar färginpackningarna? Om så är fallet så JA, det kan du 🙂 Tänk bara på att använder du något annat som inte är Hartalk’s egna produkter så gäller inte garantin, då får man använda andra produkter på egen risk. Bara så att du har koll 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-07 21:48:02
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Tack för snabbt svar?
    Ja, jag förstår att det är på egen risk ?
    Har du använt någon färginpackning på dina hairtalks? Hade bäst!!:)

    Jesse 2016-11-08 16:58:47
    Svara
 • Hej Elin!
  Du har en fantastisk blogg, den ända jag följer rikrigt regelbundet. 🙂
  Jag skulle verkligheten behöva din hjälp, jag tappar så otroligt mycket hår. Jag har varit på vårdcentralen för att få hjälp med det (även med kliande hårbottnen) de trodde det berodde mycket på stress och fick då utskrivet ett schampo och någon gel för kliande hårbotten men nu har det gått över ett år och det blir inte bättre. Jag använder mig av Paul Mitchell Tea Tree Special Shampo och balsam, inte färgat håret på över 1 1/2 år, använder inte värme verktyg, borta inte håret då det är blött, äter bra kost och vitaminer, inga hårprodukter förutom goldwells balsamspray och fuktspray. Jag vill kunna ha håret utsläppt igen utan att ha satt upp det i en lösknut eller flätat för att slippa skämmas över hur mycket jag tappar.

  Hoppas du haft en toppen helg!

  J 2016-11-06 14:22:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!