STÖD ROSA BANDET MED ORIBE

IMG_2541

GOD MORGON!

Jag kan har haft den bästa helgen på länge samt en underbar vecka bakom mig. Jag har jobbat hemifrån och varit med Torsten hela veckan. Jag känner att jag fick dra ur jacket lite samt är taggad för att börja jobba på salongen idag. Jag vet att oktober har varit men jag vill ändå tipsa om min favorit-volym-textur-spray från Oribe som du kan köpa för att stödja Rosa Bandet. Jag hoppas det finns några flaskor kvar på t.ex NK eller utvalda salonger som säljer Oribe. Detta är en textur spray som sprayas i längderna för att få en fylligare look. Precis på samma sätt som Kevin Murphy sprayen jag använde i min senaste video (klick).

elin

Jag har tagit långa promenader med Torsten och sugit in all kärlek det där lilla pyret ger. Mitt köksbord (samt stolar) kom i veckan också, jag ÄLSKAR DET. Jag har beställt dynor, lampa mm som ska stå på bordet – hoppas det kommer till veckan. Det ser inte mycket ut för världen nu men det kommer bli så snyggt. Sen är jag så trött på att sitta på golvet nu, haha. Jag trodde att dessa fyra veckor utan soffa skulle gå smärtfritt – men där hade jag fel. Soffan ska komma den 22/11 så jag har ett tag kvar 🙁

Nu ska jag bege mig till salongen och jobba hela dagen. Ha en underbar måndag mina vänner – PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Har en fråga angående Torsten. Delar du och ditt ex på han? Du verkar bara ha honom ibland 🙂 Älskar din blogg och dina vloggar!!

  Rebecca 2016-11-08 20:03:20
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag lider av psykisk ohälsa och stress. Och de har fått mig att tappa nästan allt mitt hår. Har du några tips att minska håravfall lr hur man kan få de fint och tjockt igen?

  F 2016-11-07 14:02:21
  Svara
 • Vart kommer stolarna ifrån? Jättefina!

  Sanna 2016-11-07 12:43:15
  Svara
 • Köp en hopfällbar extrasäng. Med ett snyggt överkast eller filt och några kuddar blir den både snygg och funktionell tills din nya soffa kommer.
  Sen är det bara att fälla ihop den och tex förvara i förråd. Bra investering att ha också om du har vänner som vill sova över.
  Finns tex på Ikea: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80017389/

  Maria 2016-11-07 11:49:11
  Svara
 • Hej Elin! Jag skulle vara så tacksam för tips till mitt färgade torra hår. Jag är i behov att ett schampo och balsam som bevarar färgen men samtidigt återfuktar det som tusan! Mitt hår har blivit färgat och blekt om vartannat och just nu har jag en ombre med en femma i mörkhetsläge i botten och ca en åtta i längderna. Tanken är att jag i januari ska bli mörkbrun i hela håret igen! Tidigare har jag använt Redkens color magnetic men jag upplevde att den inte ger mycket fukt eller bevarade färgen så som jag önskat! Just nu kör jag på Matrix Biolage i färgserien men den känns så uttorkande. Trots att jag använder både serum och olja i håret känns det torrt, håret bara suger i sig allt!
  Ha en jättehärlig måndag!
  Kram

  Emelie 2016-11-07 10:25:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!