LÅNG ”LÅNG” LOB – VARFÖR INTE?

Vet ni, jag skrattade så mycket när jag skulle klippa en skräddarsydd klippning på min kund. Min fina kund Olivia pratade ett tag om att hon vill göra en liten förändring. Hon har ett långt, spikrakt och lite livlöst hår kan man säga – typiskt skandinaviskt. Hon vågade inte riktigt klippa av håret till en traditionell lob så jag tänkte att jag klipper håret i en lång-lång-lob. Egentligen är en lob (en lång lob) redan men jag tänkte lägga till ett till LÅNG.

IMG_2743

Jag vill att hennes längd på håret ska vara som en mellanlängd men frisyren ska formas som en lob – förstår ni hur jag menar?! Så jag ville kombinera en ”vanlig” lob tillsammans med en mellanlängd och HÄR HAR VI RESULTATET. Visst fick håret en helt annan innebörd?

IMG_2735

Här bak ser håret ut som vilket mellanlångt hår som helst.

IMG_2742

Sen i profil och fram så blir helheten mycket roligare!

Jag älskar ju detta, att verkligen forma håret utifrån kundens utseende och vilja. Jag la tunna, fina slingor i utväxten och tonade håret i en lite varmare beige nyans. Visst blev det fint? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilka fantadtiska frisyrer! Var finns du och hur bokar man tid?? Här ska du få ett tjockt midjelångt hår att leka med!!!

  Caroline 2017-05-23 21:25:05
  Svara
 • Supersnyggt. Mer levande och roligare än den typiska mellanlängden.

  ErikaJ 2016-11-10 16:14:06
  Svara
 • Hej elin! Jag har haft väldigt blont hår nu ett tag. Alltså nyfärgat och så testade jag Maria Nillas schampo som är svart för att jag ville ha gråare toner och kallare. Men nu är det kaos. Total kaos. Det är jättejätte-ojämt.. det är fläckigt och flammigt..
  Beställde precis hem Kevin Murphys detox schampo, för att få bort mycket, tror du det hjälper? Eftersom detta schampo ligger som ett lager och inte i håret. Det försvinner väl efter några tvättar. Har sån ångest kan inte visa mig ute då det är så illa..
  Vad ska jag göra??

  Ida 2016-11-08 23:59:31
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   om du ville ha kallare ton kunde du blandat den svarta me vit ev deras silverinpackning. mejla kundtjänst maria nilas kundtjänst är grym o de värnar om sina kunder!!?

   emma 2016-11-09 11:40:54
   Svara
 • Du driver den enligt mig bästa hårbloggen, så jag vill bara börja med att säga tack för alla tips och inspo du kommer med var dag!

  Jag undrar vad det kostar att klippa sig hos dig? Jag har långt och tjockt lockigt hår, om det är av värde att berätta!

  En till fråga: jag med mitt riktigt lockiga tjocka hår undrar vilket schampoo, balsam och inpackning jag bör använda? Nu använder jag Maria Nila repair, det fungerar men jag undrar om det är optimalt för lockigt och torrt hår? Dessutom har jag väldigt torr hårbotten kan tilläggas.

  Super tacksam för svar!

  Nadja 2016-11-08 22:36:19
  Svara
 • HJÄLP MIG! Jag har äntligen lyckats spara mitt hår långt, och när jag sover så flätar jag det eftersom jag hatar att få hår i ansiktet när jag sover plus att jag hört att det är skonsamt för håret att vara flätat på natten. Men på morgonen är det ju lockigt, och är således lockigt hela dagen. Vill inte ha lockigt hår och vill inte sova med utsläppt. Hur gör jag?

  Malin 2016-11-08 21:09:41
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   hehe trogen elin läsare.. tror hon tipsa förr om låg lös svans me sånna spiralsnoddar? de ska ju inte ge märken?

   emma 2016-11-09 11:42:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!